Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem LEGUÁN ZELENÝ

Dobrý den, mám k vám pár málo otázek. Našla jsem si na netu tyhle stránky o diskuzi o leguánech. Je to sice starší diskuze, ale snad mi pomůžete. Uvažují o koupi leguána zeleného. Prostudovala jsem tady několik různých rad a potřebovala bych poradit, protože nemám žádné zkušenosti. Pořádně jsem totiž nenašla rady pro začátečníky. Třeba jsem hledala špatně.
Tak tady je pár dotazů:
1:Mohu mít doma leguána, když mám 2 malé děti? (6,5let a 3,5roků). Neublíží jim?
2: Nevíte, kde bych mohla koupit mládě leguána? Jsem z okr. Nový Jičín. Chtěla bych ho sehnat od zkušeného chovatelé, který by mi případně pomohl i se sestavením terária. Nemám s tím opravdu vůbec žádné zkušenosti. Jsem začátečník!!!Ale hrozně se mi leguán líbí.
3: Bylo by možné odeslat mailem ten seznam, co jste posílala ostatním, co jste si sama dala dohromady o chování a o ochočení leguána?
4: A ještě jak to zařídit, když třeba jedeme na dovolenou? Nebo někam na víkend? To ho musím všude brát sebou?
No je toho docela dost, co by mě zajímalo. Ať se co nejvíce dozvím, než si ho vůbec pořídím. Třeba mi poradíte, že to radějí ani nemám dělat. Opravdu neznám nikoho kolem mého okolí, kdo ho má. Moc by mě opravdu zajímalo, jak obtížné je chovat tohle zvířátko. Moc děkují Vám i všem ostatním za radu. Liba Š.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny