Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Volba foťáku

- to je absolutni demagogie, to same potrebujes i k cemukoliv jinemu pokud chces vic nez jen bezmyslenkovite cvakat obrazky.

to jo, ale pokud to s focením myslí vážně a koupí dslr, tak s tím musí počítat. A pokud má limit 20.000 a chce se do toho vejít, tak s tí musí počítat. Pokud koupí nějakej levnej EVF nebo kompakt, tak tohle řešit nemusí.
- tak to bylo myšleno ;-)

ad tvé foto - je to pěkné. šum tam je jako u mě při iso 800. Na 1/8 si to udržel pěkně. to je fakt. tohle s kompaktem fakt nejde, nebo je potřeba lehounce přiblesknout. V tomhle má dslr fakt navrch. O tom se nemá cenu bavit. já už bych teď taky raději volil dslr. Ale je to prostě o jinejch penězích... Ten můj stojí cca 9000kč. na zrdcedlo potřebuješ 2x tolik a když to hodně zevšeobecním, tak já mám daleku univerzálnější nástroj, než je dslr s jedním obyč. kitovým sklem. jediné co podle mě je silná výhoda dslr je použitelný ISO 1600. To je u mě už dost zašuměný... Ale jak říkám .. já bych taky volil dslr, určitě je to lepší (!) ale je to bohužel podstatně dražší :-(

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny