Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Python regius - lekavost, krmení

Nie tu nieje vela rozumbradov ani rejpalkov, to mi tak skor pripadaju ti, ktori tu lamentuju, ze maju nejaky problem a ked im niekto poradi, alebo ich napomenie, ze robia chybu, tak sa hned zacnu rozculovat a chytat za slovicka.

1. Ja som myslel pod tyranim to, ze ked si niekto kupi zviera a nic o nom nevie, alebo si neda poradit, napriklad to krmenie holicatami, no a potom ho zacne krmit nasilu, to je pre mna tyranie! Pretoze nedovolit hadovy prirodzene spravanie a lovenie si potravy, vdaka nepochopeniu toho ako to ma fungovat (predkladanie zlej koristi, nedodrzanie cyklov pocasia, nemoznost kvalitneho ukrytu, caste rusenie atd.)tak to inak ako tyranie ani neviem nazvat.

2. To ze si pisal o podmienkach pred mesiacom, je pre nas nepodstatne, my tu niesme povinni vyhladavat spatne, co kto kde napisal, ked mas nejaky problem, tak v skratke pripis ake su podmienk, no a ked ti teraz v obdoby dazdov nechce mlady regius zrat, tak ten problem niekde je.

3. Vysvetli mi prosim, aky ma vplyv IQ na davenie mien zvieratam? To akoze ti inteligentnejsi davaju mena? Podla mna ti inteligentnejsi chapu svet hadov a beru ho taky aky je, no a mazlikovsky zrovna neni. Tymi menami som chcel povedat, ze mena im davate ale poriadne si nastudovat ako sa maju chovat to uz nejde..]:(

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny