Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem krajta

mám prozbu.budu se co nevidět stěhovat a mám krajtu tmavou 2,7m dlouhou klidnou,bezproblémovou.Nemohu si ji vzít sebou.Na inzeráty nikdo neodpovídá,nevím co s ní mám dělat

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pořídit si takovýho hada (a jakékoli zvíře vůbec) je závazek na mnoho let a každej by si to před tím…
vojtas 02.02.2008 18:12
vojtas
Jj chápu to, rozumim tomu a respektuju to. Proto jsem ochoten se toho hada ujmout, ale platit za to…
para 02.02.2008 20:06
para
Já bych si rozhodně nabídky Para vážila a neodsuzovala ho. Na místě původního majitele bych byla rád…
AlenaX 06.02.2008 08:33
AlenaX
tak ta krajta uz od soboty je u noveho chovatele:-(
JH 06.02.2008 13:57
JH
To je dobře. Naše tmavka mi stačí. Lozí mi tu po hlavě a když se jí snažím usměrnit, syčí. Už vidím… poslední
Sharkie 06.02.2008 19:36
Sharkie

Pořídit si takovýho hada (a jakékoli zvíře vůbec) je závazek na mnoho let a každej by si to před tím než si takového hada pořídí, měl plně uvědomit. To znamená že musí počítat i s tím, že se třeba v budoucnu bude stěhovat.

máte určitě pravdu že si pořízení jakéhokoli zvířete musí člověk pořádně rozmyslet, ale v tomhle s vámi moc nesouhlasím. Nikdo nemůže vědět do jaké životní sitauce se dostane a jestli pak bude schopný takové zvíře mít.
Ps:jen můj názor nekamenujte mě :-)

Já bych si rozhodně nabídky Para vážila a neodsuzovala ho. Na místě původního majitele bych byla ráda, že je někdo ochoten mi pomoci a zvířátka se ujmout. Je evidentní, že hady zná a že se bude snažit vytvořit mu příjemné podmínky pro život. Jde mu o to chudákovi hadovi pomoci, ať neskončí na ulici a ne získat nového hada. Je to od něj rozumná nabídka. To je můj názor.

To je dobře. Naše tmavka mi stačí. Lozí mi tu po hlavě a když se jí snažím usměrnit, syčí. Už vidím jak na mě syčej dvě. Pomoct se dá, když je někdo narychlo v nouzi, ale těch 5 hadů je pro mě akorát, takže bysme si jí stejně nemohli nechat natrvalo. Jen než bysme v klidu našli dobrýho páníčka, čímž bysme teoreticky původnímu majiteli vytrhli trn z paty. Naštěstí se to vyřešilo samo.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru