Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknutoVyřešeno Pro Jacob5 a ostatní prosím čtěte s námi.

Jacobe. To jste vy, co stále píšete příteli na mobil něco ohledně hroznýškovi, kterého jste dostal? Stále se na něco ptáte. Nezdá se vám, že si hrozna nevzal krmení, nezdá se vám, že je stále zalezlí někde v koutě... atd atd. Já vám včera psala dlouhou smsku, jak se věci mají. Taky jsem vám napsala, že když píšete nějaké dotazy, málokdo vám rozumí, proto jsem vám nabídla, abyste kdykoliv volal, pokud se vám s hroznou nebude něco zdát. Přesto opět dneska přijde příteli smska, "dobrý den, mohu už hroznu vyndat z tera?" Nezlobte se, ale my vám vážne nerozumíme. Já sama nejsem žádný velký odborník přes hady, ale vy mi přijdete, že jste si myslel, že si kupujete křečka a velkého živého mazla v jednom. Poradila bych vám, abyste si obecně přečetl něco o Hroznýších královských. Já vám s přítelem klidně ráda poradím, pokud nebudu sama vědět, tak se nějak dopídím, ale myslím si, že to je zcela zbytečné. Když se nám narodili prcci, taky jsme museli sami hledat infa a pídit se co a jak dělat, ptát se na věci, které člověk neví. Ale taky jsme stále dokola nepsali bývalým majitelům matky a otce (rozuměj samce a samice, kterým se hroznové narodili). Tím chci říci, že ráda pomohu, ale měl byste začít být samostatný a nebo zvažte, zda hroznu vůbec chcete a nechcete raději zakrslého králíčka???
Přeji vám hodně štěstí a zdaru v chovu malého hrozny.

p.s. Ještě by mne zajímalo,proč jste se ptal na to, zda ho můžete už vyndat z tera? Proč byste nemohl??? Díky za odpověď. Marcela

Původní problém byl, zdá se, vyřešen. Není tedy potřeba pokračovat v debatě na téma pravopis (a já bych v ní tak rád pokračoval), protože nechci, aby zde docházelo k osobním sporům. Ty lze řešit formou Osobních zpráv. Proto vlákno zamykám. (GG)
Na druhou stranu, nerad bych, aby to tu vypadalo jako na této poradně. (GG)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Hele tak dost. Kdo vám dává právo soudit lidi podle toho, jak špatně pravopisně píší. Mě to přijde v…
Marcelka 12.02.2008 18:49
Marcelka
no , Marcelko, to je jasné že pokuď to je nemocí, ( jo a dyslektik...) je to jiná, ale to by nám Jac… poslední
filosofemgt 13.02.2008 06:16
filosofemgt

Hele tak dost. Kdo vám dává právo soudit lidi podle toho, jak špatně pravopisně píší. Mě to přijde velká drzost. Pro mě byl problém rozumět problému, který Jacob má, měl ,neboť, jak tu xkrát zaznělo, píše vše do jedné věty a navíc od něj občas přišla smska, která byla jako výstřel do tmy. Prostě jsme nerozuměli tomu textu jako takovému, ne že bychom to nemohli přečíst. Myslím, že byste všichni, kdo se do něj naváží kvůli pravopisu, měli zklopit uši a omluvit se mu. Je taky možné, že je disgrafik nebo dislektik. Za to člověk nemůže a nechápu, že vás hanba nefackuje. Ne každý je dobrý v češtině. Ty jo, já fakt nechápu , jak zlý a bezprizorní lidé sem chodí!!!

Jacobe, co se týče pejska, ano máme staforda. Je to štěnátko, je děsně hravá, ale prd uhlídá. :-) nedávno nám před domem vykradli auto. Takový je hlídač. :-D Zlatého retrívra mají rodiče přítele. Je to to samé v bledě modrém. Gaučový pejsek. grrrrrr. :-)
A s tím hroznou si to rozmysli dokud jsou. Ju?
Zatím

no , Marcelko, to je jasné že pokuď to je nemocí, ( jo a dyslektik...) je to jiná, ale to by nám Jacob asi řekl, to by se neměl za co stydět, naopak, sklopili by jsme všichni uši a omluvili se, ale sorráč, když někdo v češtině "neřeší" téměř nic tak to na omluvu ani pochvalu není! Mám syny: 22 a 19 let, taky to nejsou žádné mozky, ale snažili se, ne pro mně, ale pro sebe! Psaný projev člověka je jeho určitá vizitka! Můj názor.

Zpět do poradny Nahoru