Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem agama-terárko

ahoj chtěla bych se zeptat jestli můžu mít terárko na výšku a ne ná šířku nejdřív sme si chtěli pořídit chamíka ale já sem usoudila že je hodně náchylnej a některý i koušou tak by byla lepší agama vousatá tak jestli by pro dva stačilo terárko 90x75x45 a jestli vůbec nevadí že je vyší než širší prosím napište co si myslíte a víte moc by mi poholl názor od zušených :-) pls..

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
ahoj to sem zase já....chtěla bych se ještě zeptat,v jakých dávkách by se měla podávat strava pro ag…
eva 16.02.2008 18:47
eva
Řekl bych přiměřeně ;-) krmnou dávku musíte odhadnout, nevím jestli je nějaká směrnice, tabulka koli…
malpolon 16.02.2008 19:11
malpolon
Malpolon: jestli myslíš NEKTON MSA, tak ten můžu jen doporučit, Nekton Rep jsem nezkoušel, ale všeob…
MadMike 16.02.2008 19:27
MadMike
Jj, myslel jsem MSA ;-) poslední
malpolon 17.02.2008 16:35
malpolon

Řekl bych přiměřeně ;-) krmnou dávku musíte odhadnout, nevím jestli je nějaká směrnice, tabulka kolik toho pogona v jakém věku sežere, ale spotřebu mají docela velkou. Chce to dostatek pestré, poprášené potravy, u malých mláďat denně. S vitamíny, o kterých píšete nemám moc zkušenost, já používal Nekton, skořápky a pestrou stravu(různý hmyz, i venku smýkaný, různé zelené, občas holata) vyrostly mi na tom bez UV silné a zdravé agamy..

Malpolon: jestli myslíš NEKTON MSA, tak ten můžu jen doporučit, Nekton Rep jsem nezkoušel, ale všeobecně mám s různejma nektonama jen dobrý zkušenosti - nicméně Reptivite by neměl být na závadu, občas na něj slyším nějakou špínu, ale podle složení je to standartní mulťák. Já bych doporučil to MSAčko. Důležitý je každej den agamám nabízet i zelené, agamy krmené 100pro živočišnou stravou odcházejí podstatně dřív na selhání jater a ledvin. Ovšem né každá agama to zelené žere, proto je důl. je to učit už od mládí. K tomu určitě hmyz, no myslím, že cca 7 kusy přiměřeně velkých cvrků(u mláďat je důl. správná velikost hmyzu) nic nezkazíte, chce to ten hmyz co nejvíc střídat, ostatně to už všechno psal Malpolon

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru