Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Průzkum zájmu - akce SKLÍPEK 2008

Ahojte děcka :-)

Mno to je vynikající nápad, konečně nějaký srazík blíž než v Praze, a my to máme dokonce celkem kousek...
Určitě by jsme byli pro! Problém je u nás hafík. Takže když mi prosím prosím zadavatel zjistí, zda do vinného sklípku můžu s pejskem, a zda se tam dá sehnat popřípadě ubytování s hafušou, tak by to bylo super! V případě že dá, tak paráda!!! V případě že ne, tak se můžem zastavit tak na hodinku, co hafuš vydrží v autě :-( ona totižto v noci bez nás ne.e, takže nechat ji doma nepřipadá v úvahu....
Takže pokud pes ano, já říkám ANO za mě, redsnaka a našeho hafušu :-)a věděla bych ještě tak o třech, čtyřech lidech :-) co by určo byli pro!
A jak říkám, kdyby to neprošlo, tak minimálně na nějaký výlet bysme mohli, hm? :-)
Když už to bude taková akce, já bych to viděla klidně i na celovíkendovou akci... A jak jste psali s těma stanama, to je náhodou parádní nápad!!!! Opět prosím zadavatele, at vyzjistí, jestli někde v okolí není nějaký kemp-to by bylo určo super... Třeba pátek večer vínečko, sobota výlet-ať nás přejde bolehlav :-D v sobotu večer opíkání špekajdů v kempu a v neděli třeba kratší procházka a návrat domů :-)
Mno a pak už by to chtělo jen začít vymýšlet termín... Jak tak sleduji, hodně lidí se přiklání k prázdninám... Já bych byla i pro bližší termín :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny