Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem rosnička harlekýn

:.( měla jsem dvě, jedna mamce když jsem byla v zahraničí vyskočila a uschla , druhá jednou ležela na terase a nemohla hýbat nožičkama, pak už s enehybala vubec, začaůla se ji rozpadat kuže tak jsem ji usmrtila, pak jsme dostala nový páreček, když jsme zase nebyla doma zmizel sameček(měla jsme je pul roku), do dnes se nenašel, a samička včera přestala hybat nožičkama, a dnes už zas se jen posouva po zemi, a ma primhourene oci. nadrz.php toto je me paludarium, ted už je ale mnohem vice zarostle, žabky krmim cvrčky a červy.Nevím co dělat, čím to může být, nikde jsem o ničem podobném nečetla.seděla na květu jedne květiny a ja před ni hodila cvrčka ona se spletla a zautočila mi na ruku, tak jsem ji dala zpatky na kytku, za chvili koukam cvrček venku z akvarka , beži po stěně a žaba leži na hlině, nohy divně zkroucene.Prosím, setkal už se s tím někdo?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Omlouvám se, že do diskuze vstupuju svým dotazem, ale překvapilo mě to Syngonium. Rozumím tomu správ…
neczuz 13.11.2008 19:08
neczuz
Ježiš lidi nestrašte mě!! Já si chci také pořídit harlekýnky!!! Myslíte že je to jedovatýma rostlina…
Maysee 25.04.2009 08:49
Maysee
Určitě si je pořid. Jestli se toho bojíš koukni se na:04 poslední
žabka001 28.04.2009 20:08
žabka001

Omlouvám se, že do diskuze vstupuju svým dotazem, ale překvapilo mě to Syngonium. Rozumím tomu správně, že v paludariu pro žabky (mám Dendrobates) by nemělo být? Mám ve svém palu dokonce 2, žabky vypadají OK, jedna se dokonce pod ním zabydlela. Mám ho vytrhat?

Ježiš lidi nestrašte mě!! Já si chci také pořídit harlekýnky!!! Myslíte že je to jedovatýma rostlinama?? Ale v jejich přirozeném prostředí jsou rostliny mnohem jedovatější než ty co máme doma ne? To bude něčím jiným... žabek je mi líto ... teď přemýšlím jestli si je pořídit???!!!

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru