Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Burza v Ostrave - byli jste tam?

Předem děkuji za podporu TerraExhibu, kteoru jste vyjádřila... A máte pravdu, asi bych neodmítl. Ale na druhou stranu, nemůžu říct, že bych se tímhle chlubil.

Lidičky nechci vás naštvat,ale dalo se úplně v klidu projít bez lístku. ;-) Copak vás někdo kontroloval? A ty slečny co seděly u stolečku....těm to bylo docela šumák. Taky mě to zklamalo, čekala jsem více prodejců,ale jak píše malpolon, asi slabá propagace.Taky moc nenahrává termín tak brzo před Aquaterrou,příště by to mohlo být lepší.Kdyby se posílila a bylo to každý měsíc,tak by to nebylo tak zlé.Já co jsem potřebovala,to jsem sehnala.
Asi žijeme v divné době, kdy je toto naprosto normální. Já osobně někoho podvést, někoho okrást, někomu ublížit, atp., rozhodně se tím nebudu chlubit a dávat to jiným za vzor. Uvědomujete si, že příště zvýšíme kontrolu a znepříjemníme to tak díky takovýmto příspěvkům VŠEM ostatním?!? A to, že jste nezaplatila, berte to jako pozvání ode mne na kafe. A těch 15% co z těch peněz jde na ostravskou ZOO je jen 6,-Kč, což je třeba jen 1kg mrkve ...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny