Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Internetový klub BARAKA

RITCHI: nápodobně, tvoje reakce před tím mi to brali přímo z hubky

filosofemgt: Díky za pochvalu, vždycky to hodně potěší. Ale víš co, já sem nemůžu vlítnout a založit téma "dejte nám svoje prachy" :)), já to takhle nedělám, to může udělat každej aniž by si měl jistotu kam ty tvoje peníze jdou. Když člověk zabrousí na náš webik, máme tam příběh příběh skoro každýho legouše, který ho jsme měli v péči, jaký měl nemoci nebo proč ho už majitelé nechtěli, s fotkama v galerii apod., pokud by se pak člověk rozhodl nám přispět, určitě to uvítáme, ale chci aby to udělal dobrovolně z vlastního uvážení, skrz naše viditelný výsledky a né, že si o to někde na poradně říkám. Já jsem v tomhle dost konzervativní a chtít od někoho peníze mě stojí dost sebezapření :)), já vím, bez příspěvků a sponzorských darů to nikdy pořádně nerozjedem, ale jsme tak nějak skromný lidi a tohle nám moc nejde :-)
Teď zrovna mladá chystá souhrn financí a budeme to posílat všem, kdo nám přispěl. (myslím, že jsme jen 10 v mínusu - a to "jen" není ironie ;-))
Jinak jestli se chceš mrknout na nějaký osvojený legoše, tak jsou tady.

BTW: jak říkáš, všichni plazi si zaslouží pomoc, až budem mít rekonstruovanej barák a zařízený ubikačky, tak si budem brát i jiný zvířectvo, jde o to, že musíme po málu, o nemocný zvíře je potřeba se starat strašne moc a musíme taky občas do práce, tu sportku jsme ještě nedali :-D:-D

PS: a trošku SPAMU, ale když už o tom takhle mluvím, tak je namístě, abych poděkoval lidem, kteří nám přispěli nebo nějak pomohli ;-)

akorát si z toho tématu dělám už svou reklamu :-D, takže z5 k BARACE - sory 8-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny