Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Internetový klub BARAKA

Zdravím všechny!!!

Je to už delší doba, co se zde diskutoval tento problém, byla to dost hektická doba, alespoň pro mne, a za pochodu vznikali různé nápady.:-)Klub se nekonal, všem dvěma zájemcům,kteří poslali 350 Kč,jsem peníze vratil;-)
No, od té doby uplynulodost času, a já si měl čas spoustu věcí promyslet. Myšlenky na práci se zvířaty,a zřízení TERRAZOO jsem se nevzdal, a chci toho mimo jiné využít k publikování,chovu atd. Věnuji tomu již teď vše.
Jsem majitelem domu,který chci využít ke zřízení chovatelského(soukromého) a nestátního zařízení, jakesi Terrazoo, součástí by mělo být i zachrané centrum pro hendikepovaná a hlavně nechtěná(přerostlá,majitely nezvladatelná zvířata,přechodný útulek (hotel po dobu dovolené,nemoci atd.) pro zvířata sponzorů ,dárců zdarma atd. Za pomoc(finanční) - dobrovolnou,chci také něco nabídnout,vice čtěte na: www.terrazoona.eu , za náměty,rady,pomoc budu vděčný.
Momentalně pracuji na publikaci,čtvrtletníku, zatím občasníku :-) s vivaristickou tématikou, kde bude později prostor i pro ostatní případné "autory" a to za honorář, nechci si ale vzít na triko risk, finanční ztráty někoho jiného,a tak si to chci zainvestovat,prodat sám.Ukáže-li se,že je zde prostor a zájem o takovou publikaci,nabídnu spolupráci i ostatním,kdo jsou schopni se podělit o své zkušenosti. Na stránkách jsem se zmínil i o tom. Zajímá-li Vás to, pročtěte si pozorně na mých stránkách Výzvu chovatelům, upozorněte známé, atd. Je to naprosto dobrovolné:-)

PS: ... jo a dobrodruh jsem dost(st)atečnej, to je fakt! Na dovolenou se nechystám.Tak se mějte,a není-li Vám líto třeba "kila", tak přispějte;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny