Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zverimex

Aleno, pokusim se Vam vypsat jen par z nesnazi ktere Vas teoreticky cekaji pri koupi Python regius.
Jakozto zacatecnik a jiste i nadsenec pujdete na burzu, ci si vyhlednete krajticku na inzerci.Tato krajta bude pochazet z odchytu, jelikoz odchovy u nas nejsou az tak beznou zalezitosti ( a kdyz uz tak je tam vetsi cenovy rozdil oproti odchytu)
Odchyt sebou nese dalsi problemy: Casto jsou to zvirata zaparazitovana, nemocna, zranena, vyhladovela a dehydratovana
Odchyty maji VELMI casto problemy s prijmem potravy, coz pro Vas, jako zacatecnici bude frustrujici. Dokazete si predstavit, ze Vas vysneny had odmita potravu klidne i dele nez 6 mesicu? Opravdu to chce pevne nervy, vydrzet to a zbytecne nezasahovat. Nehlede na vydaje spojene s regiuskou z odchytu, takovy kus se cenove pohybuje kolem 1000, dejme tomu, ze budete mit stesti a nekoupite tu nejhorsi, dale nejake to vysetreni na parazity, popr. preleceni nejruznejsich plisnovych onemocneni, nachlazeni, dehydrataci.Takova krajticka Vas prijde na pekny balik. Schvalne do toho nepocitam terarium a jeho vybaveni, do ktereho budete muset investovat i v pripade uzovky.
Sam za sebe a pri plnem vedomi Vam doporucuji hroznyse kralovskeho. Krajtu dle mne chcete, proto, ze uz je to preci jen HAD.Tohle kriterium hroznys splnuje.S jeho chovem nejsou spojene az zas takove problemy jako u krajty a had s velkym H to urcite je.
Chovu zdar

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny