Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Potkaní svrab - jak na něj???

Tak už mi byl doporučován i Three Tea Oil (v počátcích), ale já se držím Strongholdu. Bylo mi řečeno, že imunitu naopak posiluje a docela bych tomu věřila, protože i samice s čerstvými (18) mláďaty, která tím byla postihnutá nejvíce, to zvládla naprosto v pořádku, ačkoliv jí mláďata dávala dost zabrat. Ale musí se kapat za krk, ne podávat injekčně, zbytečně to dle mého zvíře nárazově zatíží, než když se vstřebává postupně do kůže.
Jinak u zverimexáků musím zaklepat, teď vše co mám doma jsou zverimexáci (nebo moje vlastní odchovaná mláďata) a ze zverimexu jsem si svrab nikdy nepřitáhla (kupodivu nás nepotkal ještě ani žádný nádor, u papíráků jsem měla bohužel větší smůlu). Zverimexy v okolí jsou docela na úrovni a zvířata u nich nestrádají (pěkně na Asanu, s kvalitní krmnou směsí, zeleninou, ovocem, čerstvou vodou, rozdělení dle pohlaví, z kvalitních zdrojů).
Zatím jsem nikde jinde než u nás tak dobré zverimexy neviděla, jednou v Chebu jsem kupovala potkana pro našeho haďoura a ten měl svrab od ocasu po čumák, snad i na plicích, nemohl ani pořádně dýchat, děs.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny