Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Achatiny

Ahoooooj, mám toho doma fakt už hodně. Ale zvířátek není nikdy dost :-D. Tak mě napdlo si pořídit jen tak pro radost a malou náročnost tyto největší šneky světa. Na druhu mě vcelku nezáleží.... Jen bych chtěl vědět: zda se dá všemi achatinamy krmit, kdy dospívají, jaká je náročnost množení, názory o podkladu se liší takže co volíte vy, rozměr terária pro 2-3 jedince. Ď...:)):-p

Předmět Autor Datum
Tady je asi tak vše co tu o achatinách je :-D
Melda 31.03.2008 18:25
Melda
Pro páreček stači 50x30x30, krmit muzes ovocem zeleniou salat ten jim chutna obzvlast hodne. slupky…
K0rkeY 31.03.2008 19:40
K0rkeY
Ahojky taky se na ně chystám. Chtěla bych mladými krmit agamy. Takže bych byla ráda, kdyby mi někdo… poslední
zuza 31.03.2008 19:45
zuza

Pro páreček stači 50x30x30, krmit muzes ovocem zeleniou salat ten jim chutna obzvlast hodne. slupky od ovoce a zeleniny a nezbytna je sepiova kost pro dostatek vapniku ktery je pro ne nezbytny. Mnozej se se jak petky v me zakovske :-D:-D, poklad lignocel, raselinu, hlinu a vsechno mozny co drzi vlhkost. Narocne vubec nejsou jen cistit za cas slizke stopy po skle a vytrusy a podle potreby menit substrat. jo a misto sepiovky muzes pouzit skorapky od vajicek ale vapnik tam musi mit neustale ;-);-)

Ahojky taky se na ně chystám. Chtěla bych mladými krmit agamy. Takže bych byla ráda, kdyby mi někdo poradil, jestli jsou vhodné jako doplňkové krmivo. Podle toho co jsem se dočetla, tak obecně dospívají ve velikosti zhruba 8cm (ulita). Náročnost na množení myslím velká není a jako podklad volím lignocel. Budu je mít v transparentním boxu z Ikey. Velikost zhruba 39,28,28.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru