Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto X-nickoví přispívatelé

Tak Vám nevím, docela se mi nelíbí co se tu v poslední době děje! Přispívatelé jako tompas666,boskac,kadivous,Dasta...,navíc mi přijde že je to ten samý člověk, nechci nikoho urazit, ale o ničem, navíc si myslím že lže, nebo se vysloveně nudí, nebo co je možná horší, snaží se hodně snížit úroveň teraporadny, nebo z ní udělat něco jako chat, navíc na úrovni detí z MŠ.Žádosti o radu na opravdu stupidní otázky, kecání do všeho čemu nerozumí, navíc někdy úplně mimo mísu,pravopis, že místama ani není jasné o co go, lhaní.... Se omlouvám jestli jsem někoho urazil, ale svůj názor , možná i některých z Vás po přečtení vlákna o gekončíkovi mně vede k zamyšlení, jestli to není potřeba nějak řešit a nenechat to tu zaplácávat takovýma kecama. Jinak přeji všem hezký den.

Konec, šlus, fertig, stačilo (GG)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Já to řeknu takto:hodně lidí tu na mě nadává,ale přiznávám,že nejsem moc veliká posila teraporadny,a…
Dasta 29.04.2008 15:22
Dasta
:-Dnic pro ti frajere..., ale nech si ty kecy.Podle me uz to prehanis....to dasta
Kolar 29.04.2008 16:58
Kolar
:-Dnic pro ti frajere..., ale nech si ty kecy.Podle me uz to prehanis....to dasta Myslím,že jsem ni…
Dasta-jinde 29.04.2008 17:14
Dasta-jinde
Asi by bylo lepší tohle vše řešit, když už, tak soukromou poštou. Pochybuji že tyto výlevy tady něko… poslední
malpolon 29.04.2008 17:23
malpolon

Já to řeknu takto:hodně lidí tu na mě nadává,ale přiznávám,že nejsem moc veliká posila teraporadny,ale od lásky ke zvířatům mě nikdo neodradí.Těmi mými špatnými a nepřínosnými příspěvky jsem chtěl také poznat lidi,kteří mají zájem o zvířata.Samozřejmě jsou tu i lidé,kterým bych dal tak přes drž...pusu,že by jim vypadla dolní čelist,ale samozřejmě i někteří mě.Samozřejmě tu mám také oblíbence jako jsou:halapremek,Melda(ale nepříjemnost tam taky jedna byla,ale už je to v poho),Hans atd...Dále přiznávám,že teraristika také není má silná stránka.Já jsem spíše zaměřen na zvířata na svobodě.V chovu jsem opravdu ´´lemra´´.Berte mě na dále jako laika v chovu terarijních zvířat ,ale budu se snažit se co nejvíce učit.Díky,že jsem mohl napsat svůj názor a snad to pochopíte.

:-Dnic pro ti frajere..., ale nech si ty kecy.Podle me uz to prehanis....to dasta

Myslím,že jsem nikde nepsal,že jsem frajer a ani si nemyslím,že bych se nějak na něčem vytahoval.Nejsem tento tip lidí.Snažím se být pohodový a se všemi vycházet.Pokud se někdo naskytne,že mě opravdu naštve,vyřídím si to s ním soukromou poštou.

Zpět do poradny Nahoru