Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ifaunovatění poradny

Docela mě mrzí, když vidím, jak se tady mnohdy o začátečnících bavíte:-( každý přece začínal a potřebuje sem tam nějakou radu. Samozřejmě - odtazy typu "terárko a co do něj" mi taky občas lezou na nervy, ale pořád si myslím, že je tady dost (pro začátečníky důležitých) témat. Já jsem se taky v jednom vlákně zeptala, jaký je vhodný podklad pod hada a jsem ráda, že jsem slyšla různé názory. (nikdo mě neseřval, že se blbě ptám, což oceňuji;-), ale někteří to štěstí neměli).Sice jsem se už něco naučila, ale pořád mi jsou některé věci nejasné.
Jasně, že sem píšou i děti, co chtějí netradiční zvířátko a občas jsou dotazy zcestné až trapné, ale zkuste se vžít do nich, pro ně to nejsou takové samozřejmosti, jako pro ty zkušené.Taky ještě neumějí pořádně formulovat otázku a vyjádřit myšlenku (to já ale taky ne, když toho mám hodně na jazyku:)) ). Proto bych je neokřikovala, jak už jsem několikrát viděla, ale spíš se snažila pomoct, ať se má aspoň to zvíře dobře.
A k "zakecávání" témat: je tady vlákno, ve kterém se slečna (tuším) ptala, kde vzít mech do terárka-jestli z lesa nebo odněkud jinud. odpověďí bylo ažaž, ale zdá se mi, že hned po druhém příspěvku se to zvrhlo v diskuzi o nějaké tera burze. Nedozvěděla jsem se tedy, jestli mech může či nemůže být z lesa a už je mi trapné se ptát, když je tam debata úplně jiná:-( To mě taky trošku mrzí. (nevím, jestli jsem zvolila správný příklad:)) )
Ale jinak je tera.poradna fajn a snad se nebudete zlobit, že jsem sem napsala svůj názor.. Ahoj!;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny