Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem hroznýš královský - nemoc

Po aplikaci frontline je svlek vždy potrhaný.Hroznýši nepotřebují přílišnou vlhkost,při zakalování svoje mazlíky rosím jen 2x denně na ně.Jinak terko né..a vždy je svlek OK.
Podívej,myslím,že paraziti budou v tom substrátu,tak ho vyhoď..terko šplíchni tím frontlinem a pak omej.Dej noviny, čistou vodu a hadíka můžeš na chvilku namočit,aby z něj případné breberky opadli a pak ho nech v klidu.Při aplikaci frontlinu,většinou hadi,potravu odmítají a pokud se to ještě spojilo se svlekem,tak to potrvá dýl.Nech ho v klidu, moc s ním nemanipuluj a zkus tu myšku nabídnout třeba v úterý.Pokud nebude baštit,nebudeš ho násilím cpát,počkáš zase pár dní a zkusíš znova.Stálo by za to ho zvážit a sledovat,zda nehubne.
Pokud měl průjem,může být ještě problém tam..ten trus na bakterku bych odnesla pro jistotu,rozbor stojí kolem 100Kč.Hlavně sleduj,zda hadík pije..to je důležitý,aby nebyl dehydratovaný.
Nepsala jsi jaké máš velké terárium,jaké teploty a vlhkost a zda má hadík možnost úkrytu,ten je pro malé hadíky důležitý..kvůli stresu,aby se měli kam schovat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny