Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Funění užovky červevé

Čaute všichni!!! Mám takovej problém když vytahuju užovku z terária, začne funět :-/ , mám docela strach jestli to není zánět, připomíná mi to (kuckání) z nozder ji nic nevytéká.Je stará asi 2roky a je to samice.Myslím si že by to mohlo být substrátem u kterého jsem si všiml že docela práší,substrát jsem vyměnil zatím je to stejné. Poraďte mi jestli se mýlím a nebo tím dává něco najevo díky moc....

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
OK no tak já přestanu ale ty parazity už nemá tak nvm no, ale jinak díky pls napište mi jaká te chem…
Martin.x16 22.05.2008 15:38
Martin.x16
Používá se Frontline,běžně dostupný v lékárnách.Tím sprejem zřejmě myslíš Arpalit neo.No já ho taky… nový
Melda 22.05.2008 16:06
Melda
Martin: Víš, když použiješ Arpalit neo, necháš to chvíli působit a pak ten arpalit musíš z hada umýt… nový
boaedon 22.05.2008 17:40
boaedon
Díky jo a pls jak se ten Frontline používá? No a když jsme si pak četli že tam je obsažený metylalko… poslední
Martin.x16 22.05.2008 18:23
Martin.x16

OK no tak já přestanu ale ty parazity už nemá tak nvm no, ale jinak díky pls napište mi jaká te chemie:)) by se měla použít a jak to použít protože kamarádovi poradili nějaký sprej a tím ho měl postíkat krom hlavy a had mu uhynul tak mám z toho strach díky;-)

Martin: Víš, když použiješ Arpalit neo, necháš to chvíli působit a pak ten arpalit musíš z hada umýt, včetně postříkané ubikace nebo boxu, kde postříkání provádíš. Já jsem si taky tak jednou málem zabila hada, mládě E. guttata. Koupila jsem ho s breberkama, tak jsem ho postříkala arpalitem, jenže na tom návodu není napsáno, že se plazi potom musí umýt. Užovka dostala třes a když jsem se poradila s kamarádkou, která s tím měla zkušenosti, poradila mi, že musím postříkané věci i hada umýt. Jak jsem to udělala, had byl OK. Naštěstí to bylo včas.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru