Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problémy se svleknutím

Synus: Jsem celkem konsternovaná tím co tu čtu. Hadí svlékaní probíhá tak, že se had zakalí, odkalí, pak si dá pár dní pauzu a pak se vléká. Ty jsi po třech dnech celá nervózní, že se nesvléká, přičemž to je úplně normální doba. Může to trvat i víc dnů. Po šesti dnech mu kůži sundáš, protože to "už nemůžeš vydržet". Já vim, že je poraněnej a tak dál, ale jeho čas ke svlíkání ještě nenadešel. Je mi z toho celkem blbě, stahovat kůži hadovi, kterej se k tomu zatím jen chystal. Chápu, že ti tu nikdo neřekl žádnej rozumnej názor, ale copak se o těch hadech nedá trochu načíst? Třeba tady na poradně? Nešlo by jim taky trochu věřit, že když celej život nedělaj nic kromě žraní, spaní, svlíkání se a plození, že o těhle věcech něco věděj a že by člověk taky někdy mohl dát na ně? Jinak had se dosvléká ve vlažné vodě, ne v teplé. Pozná se to na lokti, musí být akorát.

Danuska: Jak píše Cejna, vitamíny had získává přirozenou cestou, už mu je prosím tě nedávejte. Zadejte si do vyhledávače tady na poradně "vitamíny", zaškrtejte si hady a vyhledáte si toho dost. ČTĚTE!!! Zadejte si svlékání, zaškrtněte regiusku a opět čtěte. Má tam o co se při svlékání otírat? Kameny, větve, něco? Když vy taky nic nenapíšete, jak chcete poradit?

Hixi 7 - zadej si nachlazení nebo nastydnutí, zápal plic. Vypadne ti toho dost. Pak se tím můžeš řídit. Základ než to načteš - zvýšit teplotu, snížit vlhkost. Studuj a jednej rychle. S tím svlékáním - nemůže to být nesvlečené jedno oko z minulého svlékání? Zakalil se ti celý had kromě jednoho oka nebo vlastně jen to jedno oko?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny