Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přesné určení B.c.imperator

Opravdu do moderace nevidíš, vidět lze jen to poupravení názvu, případně zamčení. Činnost bys viděla, kdybys měla možnost nahlédnout do moderace. Ale nemíním se tady dohadovat o nečinnosti moderátorů ve vztahu k udělování banů.

Ze zkušenosti vim, že takovýhle původně skvělý místa se nedostatečnou (nebo nulovou) kontrolou stávaj semeništěm výkřiků mnohem horších až tam zůstanou jen lidi, co totálně zničej a otrávěj celý prostředí.
Předpokládám, že je to opět jakési narážení na podobnost s ifaunou. Myslím, že tady moderátoři práci dělají, copak tu vidíš někde nějaké vulgarity? Netvrdím, že nejsou, jen že je jich mnohem méně. A když už se tak stane, je to rychle smazáno, v případě např. linků na pornoweby apod. okamžitě banováno. Jenže to právě nevidíte a pak si myslíte, že se nic neděje, že tu moderátoři vlastně snad ani být nemusí. Je to Váš názor, nebudu Vám ho brát. Opravdu je to jen na Vás, jak se k tomu postavíte. Jak už jsem psal, řídím se pravidly místnosti. Až se pravidla přepíšou ve smyslu - Kdo se nelíbí Sharkie, Para, případně moderátorům, bude vyhozen - pak se můžeme bavit o banech. Do té doby bez závažného porušení pravidel bany udělovat nebudu. Jestli se Ti to líbí, nebo ne, to je opravdu jen Tvůj problém (případně Parovo). Pravda, že závažných porušení se dopouštěl před výstrahou. Bohužel teď opravdu nic nevidím. Nevím, nakolik se tu musíme obhajovat. ;-)Avšak jak sama píšeš, ani já nevěřím, že se bude chovat slušně věčně, pak se třeba dočkáš.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny