Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem želva zelenavá

Ahoj, jsem začátečník, mám 3 týdny mládě želvy zelenavé. Má nový želví stůl, chci se zeptat jak často a jak moc jí mám na noc zvlhčovat vnitřek domečku? Spí ve směsi hoblin a speciálního substrátu.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
ze zkušenosti je nejlepším krmením,které obsahuje vše potřebné, vitamíny ,vápník, bílkoviny konzerva…
zdekl 05.09.2008 08:48
zdekl
Vase zkusenosti jsou uplny horor. Zelva nemuze mluvit a nemuze rict, ze je neco spatne. To poznate a… poslední
Oslinka 06.09.2008 19:59
Oslinka

ze zkušenosti je nejlepším krmením,které obsahuje vše potřebné, vitamíny ,vápník, bílkoviny konzerva pro psy kousky. želva potřebuje i tuto potravu jako v přírodě. také granule pro kočky dobře namočené úplně hltá. samozřejmě i rostlinná potrava se nesmí vynechat. V létě ji mám ve výběhu v trávě pod broskví. tj skruž , kterou stále posunuji na čerstvou trávu, když ji pošlape a vypase.V zimě chodí v bytě na kachličkách, které se dají dobře vytírat a desinfikovat.Když chce spát zaleze pod radiátor a vyleze jen pro krmení, cožsi určuje sama.Při teplé zimě častěji,při tuhé zimě méně.Vždy když vyleze tak se vyprázdní, po napití vody z napáječky, která tam je i kvúli koček a nevadí ji ani pes, na kterého, když ji překáží zasyčí a ten ji respektuje.želva už má 10 let.

Vase zkusenosti jsou uplny horor. Zelva nemuze mluvit a nemuze rict, ze je neco spatne. To poznate az umre..
Zamyslete se nad sebou jak nicite zivot vzacnemu zvireti, ktere se ma dozit treba 80 let (v deseti letech neni uz starena jak si myslite, nybrz mlada holka) a prectete si laskave neco smysluplneho jako treba KHorovy webove stranky. Mit nacteno vyda obcas za vsechny zkusenosti. Ne nadarmo chodime do skoly a nalevame si trychtyrem do hlavy teorii. Prakticke cviceni prichazi vzdy az po prednasce.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru