Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno pytoni-poradte s vyberom

:-Dahojte.tak mam new problem:-Dpozeral som na internete,na googli,na sezname ale nenasiel som zoadneho hada,ktoreho by som chcel:.(tak ja som rozmyslal nad krajtou kobercovou:-[ale moze to byt hociaky had len ne jedovaty:-D:!:mamka sa totiz boji:))tak chcel by som sa vas opytat akeho skrtica by ste mi poradili???elaphe guttata,boa constrictor,python molurus bivittatus,python regius uz mam:-):-)tak hocico mi poradte okrem ich,,dakujeeeeeem:-)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Chlapce chlapce, nechcem ti do toho nejako mudrovat, ale nechcel by si najskor aspon do dospelosti d…
DanKanFan 13.06.2008 16:53
DanKanFan
par mesiacov je uz asi rok a pol...mi sme hady uz chovali ked som bol decko,,,to je ked som mal asi…
Piarista 13.06.2008 17:07
Piarista
Ale podla toho co pises si robis srandu s tym chovom hadov??? ved gutku si si kupil v januari 2008 p…
jablcnik 13.06.2008 18:32
jablcnik
nevies co pises,,,pokial ja viem tak sa kamaradime asi pol roka,,a vtedy som si kupil guttatu,,ale n…
Piarista 13.06.2008 19:23
Piarista
To ti s toho robis chat a odbocujes od temy...a to od kedy ju mas som pisal aj ja.bodka.
jablcnik 13.06.2008 20:00
jablcnik
ááááááááááááááááále chlapi! Zase? Co soukromá pošta? No a já myslel že jste kámoši, řešíte nákupy te…
filosofemgt 13.06.2008 20:04
filosofemgt
ja som vravel ze z toho robi chat:-Da ja od tematu neodbocujem,,este mi nikto neporadil toho hadiiik…
Piarista 13.06.2008 20:13
Piarista
Dle mého by ti nikdo radit neměl a měl by sis ho vybrat sám ;-)
FildaV 13.06.2008 20:18
FildaV
FildaV:cawky,,no mne sa paci ta kobercovka:-)potom regiuska:))a potom mriezka:-Dasi sa pokusim o reg…
Piarista 13.06.2008 20:20
Piarista
jj regiusku doporučuju ..... jednu mám doma a je to suprový kliďas :-D:)) poslední
FildaV 13.06.2008 21:28
FildaV

Chlapce chlapce, nechcem ti do toho nejako mudrovat, ale nechcel by si najskor aspon do dospelosti dochovat tie hady ktore mas? Vsetko to mas mlade a hadom sa venujes predpokladam par mesiacov. Mas tusim 14 rokov, budes mat co robit ked ti narastie ten Boa a hlavne ta tmavka do dospelosti, az sa samozrejme toho doziju, netvrdim, ze sa o ne staras zle, ale otazky ktore tu casto kladies su dost zaciatocnicke. Predpokladam, ze ta to silno chytilo a teraz by si chcel mat toho vela, to uz tak v puberte chodi, ale naozaj najskor dochovaj to co mas, pripadne aj rozmnoz a ked sa ti toto podari, tak potom premyslaj nad dalsimi hadmi. To ze mas priestor, rodicia peniaze a ty momentalny zapal, tak to neznamena, ze to tak bude aj o 5-10-20 rokov, ktore by sa vsetky hady co mas mali dozit. A co potom s nimi? Vsetky dalsie pytony ktore by si chcel su vacsinou chovatelsky tazsie ako to co mas, tak sa poriadne najskor nauc chovu hadov na tom co uz mas, no a az potom pokracuj dalej, uvidis, bude to tak dobre pre hady a aj pre teba. Ved maz uz toho vcelku dost, na to ze zacinas...

par mesiacov je uz asi rok a pol...mi sme hady uz chovali ked som bol decko,,,to je ked som mal asi 4-5rokov..potom sme sa prestahovali do panelaka..takze sme to museli zrusit:.(a teraz byvame v rodinnom dome...takze miesta je dost;-)na hady si zarabam sam.hady mam iba vo vlastnej izbe.ja nemam ziadni zapal:-Ddalej o hadovi si najprv niecop nastudujem nez si ho kupim,alebo sa poradim s odbornikmi ako ste vy;-)

Ale podla toho co pises si robis srandu s tym chovom hadov??? ved gutku si si kupil v januari 2008 pokial si pamatam.A to neni jeden a pol roka ale 6 mesiacov.A ze si nieco nastudujem pred tym kim si to kupim kupil si si boa......a zachvilu si mi volal aki substrat mu tam mam dat atd. takze neklam. DanKanFan mas uplnu pravdu stym covom ze mu tostaci.:puff:

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru