Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kam všude se může schovat had?!

Ahojda, už jsou to 3 dny co nám z terka zdrhla naše krajta. Prohledala jsem celý byt, v noci jí lákam na teplo, dokonce riskuju i nastevřený akvárko s myší, kdyby se chtěla najíst........... Ale furt nic ( doufam, že už si neužívá někde u sousedů:) ). Tak mě napadlo, že by mi mohlo pomoct, kdybyste mi napsali, kde všude ste vaše hady našli, když Vám utekli, ať mam inspiraci kde všude hledat:)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jednou mi utekl 30 cm guttáťák škvírou mezi skly a protože místnost byla zavřená, tak bylo jasný, že…
boaedon 13.06.2008 19:49
boaedon
Mě utekla guttka - jednou se nacpala do pár milimetrů úzké štěrbiny mezi skříňky v nábytkové stěně.…
ellienka 16.06.2008 12:42
ellienka
Mě se tam pravidelně schovávají přes noc ;-), nejhorší je že se ztama hůř vydělávají ,už přemýšlím o… nový
Zloun 09.09.2012 12:06
Zloun
Mně se tam korálovka schovává taky, nesundavám ji, protože to moc dobře nejde... normálně rozsvítím… nový
housenka 09.09.2012 19:48
housenka
No jo ,není tak pitomej ,mám tam zatím 20W obyč žárovku ,zatím. Se celkem rychle rozehřeje a nwm co… poslední
Zloun 09.09.2012 20:35
Zloun
nám utekla roční korálovka a našli jsme jí úplně náhodou. postavila jsem do umyvadla maly kyblík a p…
Spidinek 16.06.2008 16:03
Spidinek
Filda: to bych letěl i s "havětí" :-D nový
K0rkeY 16.06.2008 16:09
K0rkeY

Jednou mi utekl 30 cm guttáťák škvírou mezi skly a protože místnost byla zavřená, tak bylo jasný, že bude jen v tom pokoji, na dveře jsem dala nápis, že utekl, opatrně našlapovat, všude se dívat a hlavně za sebou zavírat dveře. Našli jsme ho po intenzivním hledání v košíku s klubky na pletení. Napodruhé utekl ten samý had, to byl o něco větší naší nepozorností a našli jsme ho pod kobercem v rohu a nad ním byla zástrčka. Pak mi jednou utekla boaedonová asi 50 cm a našla jsem ji v peřiňáku mezi přikrývkami a polštáři. A poslední útěk provedlo boaedoní mimino, když jsem jim čistila terko, pod terárkem jsem měla otevřený šuplík a normálně jsem ho tam zavřela. Druhý den jsem šuplík otevřela a vykoukl na mně hadík. Víc útěků jsem nezažila, ale je to nervák je najít a až je najdu, tak se musí smát, kam jsou schopni se schovat.

Mě utekla guttka - jednou se nacpala do pár milimetrů úzké štěrbiny mezi skříňky v nábytkové stěně. Podruhé jsme ji našli v gauči. Potřetí jsem prohledala celé terárko a nechápala, kam se mohly během 10ti minut ztratit 2 guttky. Nakonec jsem je našla v krytu žárovky až nad objímkou.

Mě se tam pravidelně schovávají přes noc ;-), nejhorší je že se ztama hůř vydělávají ,už přemýšlím o nějaké síťce aby tam nelezla. Chystám se totiž koupit časovač na světlo ,protože budu dojíždět tak by jím neměl kdo rozvicovat. Tak aby se potom nespálila když se to rožne a ona bude zrovna omotaná nad světlem.

nám utekla roční korálovka a našli jsme jí úplně náhodou. postavila jsem do umyvadla maly kyblík a pak jsme vylívali nějakou vodu do odpadu. Kyblík jsem cvhtěla odnest a pod ním byl had. Musela vylest z odpadu. Hada zachránila jen rychlá reakce a spolupráce všech přítomných.
Hodně štěstí při hledání

jo a kdysi jsme v teraristice hledali 3metrovou krajtu 3 dny. Nakonec vylezla ani nevíme odkud.:-/

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru