Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem převož želvy

ahoj vsichni chtela bych se zeptat - ¨mam vodní asi 8 mesicni zelvu a chtela bych ji prevest do venkovniho vybehu který jsem postavila na chatě, bylo by to na prodloužený víkendy a asi na tejden o prazdninach. ve zverácči mi řekli, že mojí hodinovou cestu autem vydrží, že jí mám dát mokrou vatu, hadr a že by to měla zvládnout. jenže lidem ve zverimexu z vlastní zkušenosti něvěřim tak bych se chtěla zeptat i na váš názor.
díky za všechny rady a názory

Předmět Autor Datum
zdar,jestli máš výběh zabezpečenej proti úniku a bazének dostatečný velikosti,nevidim duvod proč ji…
Nery 16.06.2008 18:24
Nery
takto asi nepude vzhledem k tomu že na chatu moc často nejezdíme ao želvu by se němel kdo starat. a…
bourak 16.06.2008 18:43
bourak
Když jí uděláš jezírko správnym stylem a nasadíš pár rybiček a bezobratlých, nějaký plovoucí kytky,…
Nery 16.06.2008 22:19
Nery
Ahoj, neviem nakolko sa lisi preprava vodnej a suchozemskej korytnacky, ale ja som tu svoju (suchoze… poslední
Jana R. 11.07.2008 13:09
Jana R.

zdar,jestli máš výběh zabezpečenej proti úniku a bazének dostatečný velikosti,nevidim duvod proč ji otravovat život neustálým převáženim,prostě ji tam jednou hoď a na podzim ji zas vylov. K převozu stačí malá krabice,hodíš na ní hardr aby sebou nemohla mlátit po cestě a bude ok.

takto asi nepude vzhledem k tomu že na chatu moc často nejezdíme ao želvu by se němel kdo starat. a já bydlim v praze a nechci jí celej rok nevidět..a tam by se o ní nikdo nestaral. já jí nebudu vozit každej víkend co tam pojedu nejsem debil..ale myslim třeba na tejden když budu o prázkých v čechách tak že bych jí vzala s sebou:-)

Když jí uděláš jezírko správnym stylem a nasadíš pár rybiček a bezobratlých, nějaký plovoucí kytky, neni třeba želvy vubec krmit celý léto, a jestli máš Trachemisku,nebo něco takového,neni problém aby v jezírku hlubším než 80cm přezimovala. Venku zimované jsou dle meho nazoru mnohem vitálnější :)

Ahoj, neviem nakolko sa lisi preprava vodnej a suchozemskej korytnacky, ale ja som tu svoju (suchozemsku) prepravovala v krabici od topanok, kde mala trochu zeme a hooodne travy. Prepravovala som ju cca 2 hodiny autom, ked som si ju viezla od chovatelky domov.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru