Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hansi, Ty jsi vážně číslo :-)

Jak tak koukám na inzerci na fauně, zjišťuji, že sis udělal nový web www.jvtera.7x.cz . Chvilku jsem si myslel, že to je link na naše stránky, až po zaostření unaveného zraku jsem zjistil těch pár rozdílů. Moc pěkný, ale tak snad se považuješ za dostatečného odborníka, abys nemusel kopírovat články. :-) Že v článku zaměníš dvě slova neznamená, že nikdo nepozná, žes použil ctrlc ctrlv. Mohl jsi říct, já bych Ti to nějak sepsal, když na to sám nemáš. Cenchriáše jsem koukal že jsi pilně opisoval od Ritchiho. :-) Tak je jasné, že se nějaké info použije z cizích zdrojů, ale alespoň to trochu přepiš svými slovy, ať to není tak do nebe volající. :-D Pokud na nic nepřijdeš, tak Ti zítra v práci něco sesmolím. ;-) A já pořád přemýšlel, proč se ptáš po ICQ na specifika chovu cenchrií. No zas jsi mě pobavil. :-D A nepříbuznost Tebou nabízených snow guttek mě položila z křesla. :-D To mi nedělej. Ať se zvířatům daří. ;-)

Předmět Autor Datum
Zasejc nezklamal:-D:-D.Jsem se zase hodně pobavil,opravdu člověk znalý dobrých mravů a slušně vychov…
Pepé 16.06.2008 21:29
Pepé
Hansi ...... jak máš nabídku tak tam máš asi chybu ...cituji: Možno sestavit pár z mimin 1. samice a…
FildaV 16.06.2008 21:46
FildaV
FildaV:-Dto som sem chcel napisat:-Dale zasa ma predbehli:puff:
Piarista 16.06.2008 22:03
Piarista
Proč jsi mi jednou psal že máš 15 letou praxi? když do toho děláš od roku 2003? Na druhou stranu už…
K0rkeY 16.06.2008 22:06
K0rkeY
Jen tak pro zajímavost, co vám říkají řadové číslovky? On tím myslel, že může nakombinovat hady ze s…
Zydy 16.06.2008 22:18
Zydy
jo ták ...... tak to se omlouvám ....... jsem na to moc starý .. ta senilita (ale proto jsem psal AS…
FildaV 16.06.2008 22:26
FildaV
V pohodě, já jen že toto má zrovinka správně a psal to i sám...jinak Alčo, máš SZ ;-)
Zydy 16.06.2008 22:30
Zydy
Není tohle spíš na soukromou poštu?
knoxville 16.06.2008 22:05
knoxville
No Tome to si nemyslím,je dobré vědět,s kým tu máme čest a vykrádání webů není zrovna ta nejlepší vi…
Pepé 16.06.2008 22:16
Pepé
Ale jo, já s váma souhlasim, když to mám říct na rovinu, tak ho nemusim zrovna tak, jako Ty. Kopírov…
knoxville 16.06.2008 23:10
knoxville
Ahoj Tome. Já si myslím, že to sem patří, ale pokud má někdo názor jiný, samozřejmě ať si ho má. Jde…
halapremek 17.06.2008 17:24
halapremek
Promiňte pánové, ale toto je zde úplně mimo mísu, proč si to neřešíte mezi sebou a nedáte nám pokoj?…
Zydy 16.06.2008 22:16
Zydy
Když tě to nebaví, tak proč jsi v tomhle vlákně? Já taky nechci být nepříjemná, a už vůbec ne na teb…
Allishka 16.06.2008 22:25
Allishka
Přemku jelikož jsi mi tam ten názor smazal tak ho napíši sem jestli můžu k tomu něco říct :-):-) Bav…
K0rkeY 16.06.2008 22:35
K0rkeY
Já to nerad dělám se k někomu vyjadřovat - myslí si, že to není k dobru věci a že jelepší si to vyří…
VH 16.06.2008 22:48
VH
Vždyť jo, jen mě uchvacuje jak to furt tvrdí...
K0rkeY 16.06.2008 22:49
K0rkeY
Taky se ozvu, jako správná husa... Já jednou narazil na svůj skromný článek o korálovce na českých s…
MadMike 17.06.2008 07:26
MadMike
Tak nevím, ale ve zmiňovaném odkazu nevidím žádnou souvislost s jakýmkoliv uživatelem teraporadny a…
Hugo 17.06.2008 12:07
Hugo
kdyby slo jen opisovani...vzal to z jedne vody nacisto i s fotkou :-). Staci si zadat "maurus" do se…
JaBula 17.06.2008 12:41
JaBula
Sem na dovolene castecne i kouknout na zvirata v prirode. Dnes je docela nuda. Kouk sem na toto vlak…
drobek 17.06.2008 14:23
drobek
Heh já právě myslím že když ho tu řešíte, tak mu to dělá dobře, že ho to baví číst ty názory atd.. J…
MF 17.06.2008 17:05
MF
domněnka pomněnka zapomněl připomněl vzpomněl :-D, né sorry za provokaci:))
K0rkeY 17.06.2008 21:52
K0rkeY
Promiň, ale není to tak dávno, co jsem byla v jeho věku, a tohle s pubertou nemá co dělat. Tenhle čl… poslední
werča 18.06.2008 09:47
werča

No Tome to si nemyslím,je dobré vědět,s kým tu máme čest a vykrádání webů není zrovna ta nejlepší vizitka,ba dokonce je to někde i trestné.A přijde mi divné,že se někoho zeptá na něco,co pak uvede na svých stránkách a ještě k tomu mu tam skoro doslovně okopíruje jeho článek a aniž by třeba uvedl zdroj nebo třeba odkaz.Je to dle mého hodně sprosté a ostatní by to měli vědět.

Ale jo, já s váma souhlasim, když to mám říct na rovinu, tak ho nemusim zrovna tak, jako Ty. Kopírování bez souhlasu sprostý je, taky souhlasim... Všichni už tu ale víme, s kým máme tu čest a fakt nevidim důvod tu rozdmýchávat další diskuzi na téma Hans, mám dojem že už toho tu bylo dost. Poslední dobou se tu hodně řešilo, že úroveň poradny klesá... Jo, klesá, právě díky podobným tématům a to nemyslim nijak osobně proti Přemkovi, taky už jsem si rejpnul, takže nebudu moralizovat. Jen mi prostě příjde vhodnější něco takovýhleho vyřešit soukromě a ne to tahat sem, na poradnu, s kterou zrovna tohle nemá nic společnýho.

Ahoj Tome. Já si myslím, že to sem patří, ale pokud má někdo názor jiný, samozřejmě ať si ho má. Jde i o to, jak se k takovým věcem stavíme. Podívej, před nějakým pátkem mě kontaktoval kolega z Anglie, jestli by si mohl půjčit foto do nějakého článku o křížencích. Samozřejmě s uvedením zdroje + odkazem na web atd.. Jako bonus nabídl členství v jejich komunitě zdarma (které jinak stojí 8 liber ročně). Byl strašně rád, když jsem mu napsal, že samozřejmě, ať si půjčí jakoukoliv fotografii. Prostě ve světě je samozřejmé, že se dovolím. Tady si každý vezme co chce a vydá to za své. K názoru, že vše je stejně čerpáno z litreratury apod. Samozřejmě, to jsem i psal, že to info se z většiny takhle načerpá, ale pak by se mohlo alespoň trochu poupravit, když už ne napsat svými slovy. Jak snadné je CTRLC CTRLV. Navíc já s ním nic řešit nechci - nemám potřebu s ním psát soukromě. Jen mě to pobavilo, tak jsem to dal do placu. Kdo to číst nechce, nemusí. Kdo souhlasit nechce, ať nesouhlasí. Každopádně je tu tisíc vláken bez obsahu, které by tu nemuseli být spíš, než tohle. Samozřejmě že všici víme s kým máme tu čest a nemělo to ani nějak dokázat jeho kvality, jen taková kulturní vložka. Jestli to někoho nepobavilo, nebo snad pohoršilo, tak ať. Každý ať si z toho vezme co chce. ;-)

Promiňte pánové, ale toto je zde úplně mimo mísu, proč si to neřešíte mezi sebou a nedáte nám pokoj? A také už mě docela nebaví tady číst jak do něj všichni ryjete, vím, co je zač, ale je to i na mě moc, nemůžete trošku zmírnit nebo alespoň přejít na úroveň Soukromé pošty? Děkuji!

Když tě to nebaví, tak proč jsi v tomhle vlákně? Já taky nechci být nepříjemná, a už vůbec ne na tebe, ale pokud to chtějí řešit, ať to řeší. To, že Hans některým znepříjemňuje život tady na tera, je jejich věc. To, že tím przní ostatní články, to je špatný, ale pokud se jim chce to řešit ve speciálním vlákně, řekla bych: Neber jim to a nechoď sem...

Přemku jelikož jsi mi tam ten názor smazal tak ho napíši sem jestli můžu k tomu něco říct :-):-)
Baví mě že když se mluví o něm a když se příjde že lže např. "ježiš kriste jak jsi přišel na to že jsem Ursus" někdo ho setře že tam má stejnou IP tak se k tomu nevyjadřuje, nebo když uvádí že má patnáctiletou praxi, to mi psal na ICQ a pak praskne že mu je 16 let opět mlčí. Berme to tak je mu šestnáct a puberta dělá věci. Vezmu ho zpět když přestane lhát a začne se chovat normálně, protože těch lží na ifauně, tady bylo napsáno velmi velmi dost a dost.
Toť můj názor ...

Já to nerad dělám se k někomu vyjadřovat - myslí si, že to není k dobru věci a že jelepší si to vyříkat přez poštu. Ale souhlaím s tím vykrádáním - pozor, je to trestné i u nás! Jen s dokazováním by byly potíže a je to vlastně zbytečné, když i těch několik málo odstavců je vlastně výtah z literatury :)

To, že nemá 15-letou praxi snad pozná každý soudný člověk ze stylu psaní, ne? :)

VH

Taky se ozvu, jako správná husa...
Já jednou narazil na svůj skromný článek o korálovce na českých stránkách (nechápu, že někomu stálo za to ho kopírovat ;-))a i přes to, že jsem neměl jasný důkaz, že jsem autor článku mi provider daného webu zaručil, že se o nápravu postará. Do týdne tam ten článek nebyl.
Na jednom slovenském webu to měl zase na svědomí 12ti letý kluk, tak tam jen na moje přání doplnili, že článek byl převzat z mých stránek. Záleží na lidech, ale když se čék ozve, tak to většinou jde. S Hansem by ale asi nikdo nepochodil, natožpak se slušností ;-).
A že úroveň teraporadny klesá zrovna díky těmto tématům bych ani tak neřekl, i když něco na tom taky bude. Musím bohužel souhlasit, že inkriminovaný člověk sem zanesl mě velmi nepříjemné "móresy" a styl vyjadřování a mě osobně to hodně mrzí. Samozřejmě není sám, abych zase nesvaloval všechno na jednoho člověka.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru