Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Týrání zvířat-video,jen pro otrlé

Omlouvám se předem,že je to možná téma,které jde trochu mimo teraporadnu,ale jde taky zvířata.Včera jsem na ifauně narazil na jedno video,které mě opravdu ohromilo a zarazilo do té míry,že jsem se na něj ani nedokázal dodívat a se slzou na krajíčku sem se šel opít,bo to bylo fakt neskutečně kruté.

video je tu: fourrure

Jsou to stránky společnosti bojující proti kožešinovému průmyslu a týrání zvířat v něm.
Upozorňuji,že video je neskutečně kruté s dostatkem detailních záběrů na umírající zvířata,rozhodně ho !!!nedoporučuji slabším povahám,zkazí vám to den!!!
...přesto ho sem dávám,poněvadž myslím,že je dobré vědět,jak to chodí...a odradí vás to spolehlivě od koupě novýho kožichu sobě nebo manželce...

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ahoj, k tomuhle videu nemám co říct. Jen snad to že jsem to probrečela a že jsem si ani nedokázala p…
Veriis 16.12.2008 21:16
Veriis
Ono litovat je jedna věc a něco pro to činit druhá.. Spousta lidí jen vykřikuje a nadává, přitom se… poslední
pinkgoblin 18.12.2008 14:35
pinkgoblin

Ahoj, k tomuhle videu nemám co říct. Jen snad to že jsem to probrečela a že jsem si ani nedokázala představit jak tohle ze zvířatama můžou udělat:.(
Takovýhle lidi by potřebovali to samí co s těma chudékama udělali
Jsem proti všem co si dokážou koupit pravou kožešinu...
Lidstvo by se mělo stydět za to co tu dělá
Lituju zvířata který tohle potká:.(:.(:.(

Ono litovat je jedna věc a něco pro to činit druhá.. Spousta lidí jen vykřikuje a nadává, přitom se na týrání zvířat podílejí všichni, ikdyž nepřímo a neúmyslně.. Tím, že člověk zakoupí produkt, který byl testován na zvířeti, tím, že zakoupí maso, které pochází z neetického velkochovu..tím vším k tomu přispívá.. Na zvířatech se testuje kosmetika, zbraně a také cigarety. Stav zvířat ve spoustě našich velkochovech je katastrofický a zvířata jen zdánlivě připomínají živé bytosti..Týrané zvíře žijící ve stresu logicky nemůže poskytovat zdravé maso ani mléko.. Já jím maso jen minimálně, vybírám kosmetiku na zvířatech netestovanou..Snažím se zajímat o tuto problematiku a být tak nějak užitečná.. Každý s tím něco může udělat, ale lidé jsou líní a nechtějí znát pravdu..

Zpět do poradny Nahoru