Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem chov cvrčků

Potřebovala bych poradit, mám mládě chameleona jemenského a krmím jej cvrčkama přiměřeně velkýma. Jenže ti velcí mi vždycky zbydou,tak mě napadlo že bych je mohla chovat a třeba by se mi rozmnožili,jenže o tom nic nevím. Ty velké cvrčky jsem zatím pouštěla na zahradu, přežijí vůbec na svobodě? Budu moc vděčná když mi řeknete co a jak. Předem děkuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Asi se zpátky vrátím ke kupování,protože těm cvrččím miminům se to musí často čistit,mají tam svinčí… nový
zuzana123 01.09.2008 18:01
zuzana123
Zdravím. K lovu hmyzu na zahradě používám síťku na ryby. Má sice obdelníkový tvar asi 15x25 cm, ale… poslední
Jana B. 01.09.2008 18:58
Jana B.

Asi se zpátky vrátím ke kupování,protože těm cvrččím miminům se to musí často čistit,mají tam svinčík po dvou dnech a celkem se špatně přendávají když mají pár milimetrů. Ke všemu můj chamík si vybírá jen ty největší,už okřídlené,o jiné nemá zájem. Ta síť na hmyz jde i koupit? A kde?

Zdravím. K lovu hmyzu na zahradě používám síťku na ryby. Má sice obdelníkový tvar asi 15x25 cm, ale jde mi to s ní celkem dobře. Dobře se s ní chytají i koníci - místo smýkání na ně síťku naklopím a koník většinou vyskočí nahoru a je v síťce. Prodávají je v každé akvaristice a stojí asi 35 až 40 kč. Jo a s těma cvrčkama se to nemusí s tou čistotou zas tak přehánět. Pokud jim tam nic neplesniví, tak je přendávám tak dvakrát za jejich život a jsou v pohodě. Mám je ale mimo obytné místnosti - od podzimu do jara v práci v kotelně. No a přes léto v neobydlené místnosti našeho domku.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru