Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem želva nádherná se nepotopí a má nateklé nohy

... a kde jsi byla Ty,když nadělovali slušnost a skromnost?

1. Jsou to dezinformace, podle tebe je dna nějaká nemoc,která se vzala bůh ví kde(asi viroza)né, ...a tak jsem v pohodě protože mám ještě jednu a ta se nenakazila
2. Když se Ti snaží někdo vysvětlit,že se nejedná o smrtelnou nemoc želv, ale nemoc starších jedinců - zvířat,ale i lidí např., a to způsobenou jednostranou výživou,nedostatkem pohybu, možná i tepla(vyhřatí), tak ho napadneš,kde byl když jsi potřebovala pomoc. Je to dlouhodobá záležitost,proč si se nezajímala dřív a víc, o to co taková želva potřebuje. Dva týdny před smrtí,po selhaní ledvin,nejspíš už jsou rady k ničemu.
3. Chápu,že jsi rozmrzelá,ale nehledej vinu jinde! Je to vina dlouhodobé jednostrané stravy atd.Je to pohodlnější,krmit jen granulemi,že? Jenže ty taky nebaštíš jenom konzervy,nebo jo?

... proč se do toho pletu,mohlo by mi to být jedno,ale jsou příspěvky,které mne zvednou ze židle,navíc dezinformuješ ostatní,kteří mají také podobné problemi se svými želvami,možna si Lenka(sk) myslí že druhá želvička se nenakazila a je tedy vše v pohodě,píšu to také proto,že máš další želvu,13 let(?), pokud si ji chovala stejně jako tu první, můžeš v brzké době očekávat stejný problém i u ní, ato přesto,že se nenakazila.
Myslím,že ti zde někteří chtěli pomoct, možná,že díky tomu jak jsi je osočila,se příště rozmyslí,zda na podobný dotaz odpovídat.
... rada pro všechny chovatele,tyto želvy potřebují také conejpestřejší potravu,stejně jako většina zvířat,u mne dostávají i zelené(výborné proti dně),žerou i v přírodě vodní rostliny atd.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny