Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
mám obyč kočkolit je to v cajku žejo? až bude PusPet na trhu pošleš nám odkázek na nákej shop?:)
bajunka 25.05.2009 21:58
bajunka
Já mám ten PussyCat a je to v cajku taky.. :-) Zeolit jako zeolit. nový
Luc 26.05.2009 08:35
Luc
jde o velikost zrn nový
bodye 15.06.2009 22:14
bodye
Rad bych jen doplnil ze v dusledku jsem PussyPet zatratil a pouzivame osvedceny obycejny pisek do de… nový
lucifer 03.04.2012 11:28
lucifer
Ja to používam 2 roky ... pri G.nočných je to absolútne super, nebol ani náznak zápchy alebo niečoho… poslední
b2studio 03.04.2012 23:35
b2studio

Rad bych jen doplnil ze v dusledku jsem PussyPet zatratil a pouzivame osvedceny obycejny pisek do detskych hrist. Clovek se uci na vlastnich chybach, a je dobre si je i verejne priznat. Takze muj nazor - PussyPet nebrat.

- neni to prirozene, zrnicka maji ostre hrany - pro pozreni to muze delat problemy (sice se nam nic nestalo, ale potencialne...), obycejny pisek je urcite lepsi - zviratum se po nem lip beha, je hutnejsi. Pokud se zviratum pravidelne uklizi tak ani s pachem neni zadny problem.

Ja to používam 2 roky ... pri G.nočných je to absolútne super, nebol ani náznak zápchy alebo niečoho podobného ... pri pralesných terárkach to primiešavam buď do lignocelu alebo rašeliny. PussyPet oproti piesku mi napr. eliminuje pachy po vykaloch ... A o životnosti v terarku ani nehovorím. Čo sa týka ostrosti hrán tak som nespozoroval žiadne zranenie ani obmedzenie pohybu ... pochybujem, že si to zvieratá všimli ... V inkubátore ho používam napr. ako absorbér (vyrovnávač) vlhkosti - napr. ak v jednom inkubátore inkubujem vajcia a potrebujem v niektorých krabičkách menšiu vlkosť ... úplne rovnoko na tom fičí kopa teraristov od ktorých som to v podstate prebral. Howgh

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru