Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Poplatky za registraci nebezpečného druhu ( Nefungují ? )

Tak asi minulý měsíc jsem tady na poradně četl podobný článek kde se píše:

Tak jsem se dnes na státní veterinární správě dozvěděl novinku. Od 1.7.2008 platí nový veterinární zákon, v němž se mimo jiné upravují poplatky za registraci nebezpečných druhů zvířat.
Za jedno zvíře se teď bude platit 3000,- a za každé další (jedinec i druh) zvíře 5000,- :-/
Pokud se někdo chystá si registrovat "nebezpečný druh" zvířete, doporučuji se pokusit to stihnout do příštího úterý.
Myslím, že naši milí úředníčci měli pocit, že je moc práce a tak chtějí donutit chovatele, aby si s vá zvířata vůbec neregistrovali :))

Zvláštní bylo že dnes 24.7.2008 byla u mně inspekce na kontrolu z KVST ( Krajská veterinární správa ) a kontrolovali vše - Varany, Hroznýše, terárka a vybavení atd prostě vše. Přišla řeč i na poplatky a přímo samotný úředník z KVST mi řekl že to je blbost a že klidně cokoli nového si u něj budu registrovat bude za 1.000,-. Tak mi prosím někdo poradtě co a jak je protože už v tom mám opravdu guláš:)

Děkuji za alespoň jednu slušnou výstižnou odpověd:):puff:

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Kua já fakt nevím, kéž by se nad tím zamyslel krokodýl:-(. V tom prvním článku psal že ten zákon sna…
Diega 25.07.2008 11:02
Diega
Ja ti ještě jednou řikam-přečti si to vlakno až dokonce...tam odpověď určitě najdeš ;-) je to tam st…
Dejvhroznýšek 25.07.2008 13:47
Dejvhroznýšek
ahoj,,ja mam len dotaz:ze ta kontrola ona chodi pravidelne alebo podla toho ci si zaregistrujes nove… poslední
Piarista 02.08.2008 01:00
Piarista

Kua já fakt nevím, kéž by se nad tím zamyslel krokodýl:-(. V tom prvním článku psal že ten zákon snad nabude platnosti 1.7.2008. Já píšu že včera ( 24.7.2008.) je vše při starém jak má být, žádné extra poplatky, prostě nic, tak mi řekni kde je problem...

ahoj,,ja mam len dotaz:ze ta kontrola ona chodi pravidelne alebo podla toho ci si zaregistrujes nove zviera??ja tomu vobec nechapem:(a jedn chovatel co ma vlastny chouproduk samozrejme setko nemenovane:-Dovedal ze setko co mam na to nemusim mat povolenie od veta,,,tak sa pytam ze na co by som si mal dat este urobit,,v profile mam napisane co chovam,,dakujem-NECHCEM MAT PROBLEMI A UZ VOBEC NECHCEM ABY MI BOLI ODOBRATE ZVIERATKA:.(

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru