Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Krmeni mrtvou potravou a pod.......

V mem 2+1 se neda chov krmneho materialu - hlodavcu realizovat bez sekundarnich priznaku pachovych stop:-/, proto zivou potravou krmim narazove a co zustane, davam do mrazaku a pak skrmuju mrtvou potravou, proto bych chtel trosku rozpoutat debatu o krmeni vasich milacku mrtvou potravou. Hadi, varani, jesteri........... vase skusenosti, doporuceni....... Vyhody, nevyhody. Take skusenosti s jednotlivymi druhy plazaku a taky jednotlivci pri krmeni mrtvou potravou. Jestli musite zvire vydrazti, nebo ho proste polozite pred cumak a plazak si to vezme, proste vse kolem krmeni mrtvou potravou.
Změna předmětu, původně: KRMENI MRTVOU POTRAVOU A POD.......M (Kurt)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
No ja krmim zasadne zivou potravou. Mrtvou sem krmil jen parkrat a to jen proto, ze anakondak byl ze…
Lachesis 22.08.2008 19:04
Lachesis
Vypada to zajimave:-) Vim o jednom chovateli, ktery krmival tmavky chrbty z kurete. Taky vcelku zaji… poslední
mat-fyz 23.08.2008 11:15
mat-fyz

No ja krmim zasadne zivou potravou. Mrtvou sem krmil jen parkrat a to jen proto, ze anakondak byl ze zacatku prisernej lovec a navic se tech potkanku bal, ale po par krmenich uz lovil super, takze sem zacal krmit zas zivejma. Mrtvou koristi nekrmim rad, protoze to nerad zabijim, coz je hlavni duvod:-D a taky proto, aby hadici meli naky to cviceni;-) a pak jim to taky urcite vic chutna:))
Tady naky fotky, ktery jsem pred delsi dobou nasel na netu
[http://img168.imageshack.us/img168/4025/20066712719 217ex7.jpg]
[http://img77.imageshack.us/img77/2660/2006671274455 2wu0.jpg]

Vypada to zajimave:-) Vim o jednom chovateli, ktery krmival tmavky chrbty z kurete. Taky vcelku zajimavy. Tez nekrmim moc rad mrtvou potravou, ale jak jsem uvedl vyse, nemam jinou moznost. Bud mi kolega priveze uz zamrazene hlodavce, nebo taky cast zivych. Snazim se to resit, aby alespon jednou za nejakou dobu si dlabli do ziveho. Je to taky trosku jina podivana;-) pozorovat vybudeni loveckych pudu, taky snad kvuli tomu tu nasi haved chovame, ne ?!:-D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru