Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Čím to je? - zalezlá krajta

Ahoj, měla bych na vás dotaz:), zkoušela jsem tady něco takového hledat a nepodařilo se, tak se ptám přímo. Mám doma krajtu, měsíc a půl a všechno bylo v pohodě, v noci byla strašně aktivní, pořád někde šmějdila, a přes den schovaná. Bez problémů žrala. Ale v poslední době je jen zalezlá v takovym úkrytu, který jsem jí nedávno koupila.. Já vím, že od toho ten úkryt přeci je.. ale ona tam je ve dne a ani v noci nevylézá.. Tak nevím, jestli jí něco není, myslela jsem si, že by mohla být před svlekem, ale nevypadá na to. Tak se ptám vás, jestli nevíte, čím by to mohlo být:) dík a neukamenujte mě za to :-D
[mod]Změna předmětu, původně: Čím to je? (VH)[/mod]

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
to KHOR: myslím že chápu tvou reakci co se týče zbytečných omluv ...nevím jak ostatním ale mě terapo…
Cnc23 12.09.2008 22:08
Cnc23
Ahoj vši, KHOR a Cnc23 téměř přednostně :) Musím zareagovat, protože jsem jedním z těch, co zamykají… poslední
VH 29.09.2008 20:38
VH

to KHOR: myslím že chápu tvou reakci co se týče zbytečných omluv ...nevím jak ostatním ale mě teraporadna už nepřijde taková jako byla když jsem sem loni v září zabloudil.Podle mě reakce Khora vyplývá z těch mnoho příspěvků které tady byly a byly již mnohokrát zodpovězeny a že reakce na ně byly :stačí hledat..hledej atd.Omluva pro Sharkie od Khor ...ano vyskytuje se ve vláknech :obdivuji vaši trpělivost atd.Myslím si že to vidím úplně stejně jako Khor a stojím za ním...ta první reakce (jak to napsal...jako by mi to četl z duše).Myslím že Teraporadna jde jinačím směrem aniž by si to mnoho lidí uvědomovalo.
Ta obava z I-faunovatění a zodpovídání otázek na stále se opakujicí téma ..to vše si myslím tvoří celek který Khor popsal(aspon mě to tak připadá).
Chápu lidi co jsou na treaporadně už mooooc dlouho..chápu jejich reakce a rozčilení nad zodpovídáním otázek pořád dokola a dokola a znova a znova....
Jenže..těch lidí..nováčků..nebude nikdy málo...vždy budou začátečníci a vždy se budou ptát a proč by se neptali když tady funguje nějaká teraporadna.
Takže možná by byla na místě lepší propagace slova HLEDEJ a pak se uvidí...Pokud se mýlím tak napište svůj názor..já si myslím že jsem to vystih protože pokud ne tak nechápu takové nadpisy vláken jako : Dotaz (trochu dementní) na solidnost importní firmy atd.Ono to bije do očí že to (trochu dementní) je taková malá omluva pro všechny profíky teraristy co se nám všem tady věnujou.Je to taková omluva dopředu aby se jim někdo věnoval a odpověděl jim.Jen se projdětě pozpátku sami a uvidíte.
ZDE JE POPSAN JEN MUJ NAZOR(ABY NEDOSLO K NEJAKYM NEDOROZUMENIM)

Ahoj vši, KHOR a Cnc23 téměř přednostně :) Musím zareagovat, protože jsem jedním z těch, co zamykají znovu a znovu se opakující vlákna. Asi bych měl začít omluvou -> opravdu to občas asi přeženu a iFauna mi bliká před kukadli jak červenej hadr před bejkem, aber... POkaždé, když něco takhle smažu, tak napíši proč a snažím se být konkrétní. Má profese mě k tomu nutí a sám se snažím si získávat URL, kontakty a pod. A proto mě to celé mrzí. Opakuji to, co jsem již psal - mrzí mě, že dnešní děcka se prostě hned jdou zeptat a to často bez jakéhokoliv základu, který by o zvířatech měli mít. Domnívám se, že když takové vlákno zamknu, tak se může stát sposuta hypotetických scénářů a jedním z nich je, že když napíši hledej šmudlo, tak dotyčný bude hledat. Nevím, nemám zpětnou vazbu, ale doufám v to. Od lidí, co Teraporadnu sledují vím, že se tu dá najít opravdu leccos a že stačí naformulovat dotaz.

Uznávám, že taraporadna směřuje jinam. Začíná tu být už hooodně odpovědí na stále seopakující dotazy a to v různých variacích, ale pokud je dotaz polozen slušně a alespoň se základem českého jazyka, tak je na něj vždy odpovězeno - i když třeba formou hledej. Třeba v tomhle vlákně jsem si toho nešiml, ač se jedná také o jasné téma... Spíše mě mrzí, že zmizeli pdobné diskuze jako byla diskuze z ET a Bílým králíčkem :) BYlo to takové víc rodinné :)

Mějte se krásný den!
VH

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru