Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Morocco 2008

Přes řeku od Sandanski na západ jak je tam ten mostek pro pěší přes Strumu. Možná to znáš.
Jj., tam jsem se potloukal, nedaleko tý autostrády do Řecka někde v těch místech na jih od Sandanski jsem drapnul za ocas "velecaspiusku" děsný monstrum, 100% měla přes 2 m, držel jsem asi 3/4 metru (a i v těch místech byla tlustá pomalu jak ruka), zbytek byl ve skalní díře (v boční části podchůdku pod kolejema) a nepovolila ani o 1 cm, nakonec jsem to musel vzdát, protože bych jí spíš přetrhl než vytáhl:-D.
Byli jste i na Západní Sahaře?
Tam až ne, skončili jsme v Tan-tanu (bo jak se to zove) a už tam si nás polišové předávali, jak horký brambor. Chtěli znát i jméno naší babičky, prý kvůli naší bezpečnosti:-D, hlavně, že ani netušili, jak číst latinku. Místo opisování údajů z pasu to spíš obkreslovali:-D.
P.S.: Ten "tripolitanus" vůbec nevím, páč my jsme je nacházeli poměrně dost, skoro na všech lokalitách, kde jsme byli. Zkus mrknout do tuším posledního nebo předposledního občasníku pražského teraspolu (máš-li možnost), tam je o té cestě článek a myslím, že tam jsou i vždy vypsané druhy z jednotlivých zastávek, ale byli fakt skoro všude.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny