Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno problémy..

Bajunko, ujišťuji vás, že téměř všechny mladé dámy procházejí podobnými nepříjemnými stavy. Tuším, že je to nepříjemné a velice těžké období, kdy vás vlastně celý svět nechápe a zejména ten svět, který by vám měl být oporou. Tím mám na mysli rodinu a přátele.
Věřte tomu, že téměř vždy se jedná pouze o pocit. Vím, že zejména rodiče jsou v tomto období úhlavní nepřátelé zasluhující pohrdání a minimálně ostentativní nevšímavost vyjádřenou třeba vašimi slovy "na matku se vyser". Uvědomte si ale, že i maminka a táta i ten přítel, jsou jen lidé, kteří se dokáží vašimi excesy pořádně rozpálit
a plácnout něco, co by v normální provozní teplotě nikdy neřekli. Počkejte za pár let, až se vám rozsvítí, na unáhlené soudy.
Tak a teď posuďte sama, zda je to s nimi tak strašné.
Rodiče vám zajišťují celkem nadstandartní život. Bydlíte v novém, nebo adaptovaném rodinném domku, máte svůj vlastní pokoj, ten jak píšete, "bordel" za vámi se povětšinou skládá z dívčích potřeb, jako jsou kosmetické potřeby atd. Jezdíte s rodiči na zahraniční dovolené, přesto, že rodiče nemají k ter. zvířatům evidentně vztah, dovolí vám alespoň pár zvířat, máte k dispozici počítač, jste oblečená a najedená, pochybuji, že jste si na to vše vydělala svojí pílí. Myslíte, že by vás rodiče takto hýčkali kdyby bylo vše jak píšete?
Promiňte mě mojí upřímnost, ale jste poněkud rozmazlená sebestředná hezká mladá dáma, která se zrovna potýká s nevyrovnanou hladinou hormonů. Přeji vám aby jste toto bouřlivé období přežila ve zdraví, ujišťuji vás že to tak dlouho netrvá a přežít se to dá. Uvidíte jak si oddechnete.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny