Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno problémy..

to se mi honi hlavou...a taky to ze az si neco udelam budou to vsichni vycitat jemu a on (snad) bude mit taky vycitky svedomi...

Tak tahle poslední věta je nejtrefnější ze všeho. Je mi líto, ale tohle je úplně typický myšlenkový pochod v sebelítosti. Já si něco udělám = budou litovat, zjistí o co přišli atd. S tím je pochopitelně spojená i potřeba to někomu ukázat - dotyčný člověk totiž chce vidět, jak toho ti, jenž mu křivdí, litují. Aneb, což se ti určitě nebude líbit, chce být litován, chce zadostiučinění, byť v poněkud pokroucené formě. Tím, že ubližuješ sobě, chceš v důsledku ublížit jemu.
Osobně stále trvám na tom, že psychopat nejsi, jen chceš, aby si tě přítel/rodiče/kdovíkdo další/ vážil. Mohu tě ujistit, že takhle se ti to nepovede. Pokud se přítel chová jak píšeš, v nejlepším případě mu jizvy na ruce budou ukradený. Další pravděpodobnou variantou je to, že o tobě získá horší mínění, což vyvrcholí jeho odchodem. Věř mi, že kdybys místo toho pustila nějakej chat, dala si čaj rumem nebo cokoliv, uvolní to napětí úplně stejně, ba spíš lépe...protože když vidíš tu krev, zase si to začneš v hlavě pouštět furt dokola a zabředáváš hlouběji a hlouběji a hlouběji...což ale trošku chceš, že? 100x opakovaná lež se stává pravdou a pak už tomu skoro věříš, že on toho bude litovat, když se řízneš a tak to uděláš zas a dál a dál a dál...od reality dál. Nebo se mýlím???
Jinak pokud můžu doporučit, pořiď si nějakou solidní střílečku na PC a když tě chytne depka, nahoď sluchátka a střílej a střílej a střílej...většinou tak lvl 4 už tě ta hra baví a nemáš problém;-)

Jo a až si řekneš (což si řekneš) co já o tom můžu vědět, tak jsem si podobným obdobím prošel taky...a teprve když mi většina přátel řekla, že jsem idiot a už je to nebaví, pochopil jsem, že tímhle v kolektivu člověk fakt nezaboduje. V žádném kolektivu. Takže dost sebemrskačství, nad postel na strop doporučuji napsat
jsem hezká, chytrá, sebevědomá
(zcela beze srandy), ať si každý ráno uvědomíš, v čem jsou tvoje kvality. A jestli ti vadí tvůj kluk, pošli ho do háje. 100% sama dlouho nebudeš.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny