Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem pořidit či nepořidit???????

Dobrý den chtěl bych se zeptat na chameleona jemenskeho s jestěry začinam a mam dylema jestli si ho pořidit???jestli je dobrý pro začatek dost mě vyděsilo co jsem četl na těchto strankách ,že je plachy a ma dost zdravotni problemy a tak jestli je nějaky jiný ještěr který není tak naročný nebo který něco vydrží a je přítulnější a také nějaké rady do začatku, třeba nakreslit terarko, krmeni,světlo, teplo, vlhkost atd.knižku mam jen bych chtěl spiš rady od někoho kdo ma skušenosti děkuji a jestě mam dotaz jestli se da tato stěna postavit z osb to akvarko ma asi tak 300 litru jestli to nese nebo jak se to da řešit když z nakresu nepochopite napište

Předmět Autor Datum
S tou pritulnosti je to u plazaku potiz... Jsou to preci jen plazaci :) Jinak ybch ti doporucil geko…
VH 16.10.2008 21:22
VH
bohužel nevim jak vložit obrazek tak stou stěnou nic no
šrek 16.10.2008 21:23
šrek
Tady máš odkaz na návod jak sem vložit ten obrázek images ten link co máš vložit tady na stránky je…
Algiz 16.10.2008 21:35
Algiz
Taky jsem dlouho zvažovala, zda chamíka koupit nebo ne. Nejprve mě taky vyděsilo, jak jsou náchylní.…
Jana B. 16.10.2008 21:58
Jana B.
Tak tady je ten nakres [stenawo8.jpg]
Algiz 17.10.2008 19:32
Algiz
K té stěně z OSB to fakt nevím, to akvárko bude hodně těžké když ho napustíš a každopádně to budeš m… poslední
Algiz 17.10.2008 19:35
Algiz

Tady máš odkaz na návod jak sem vložit ten obrázek images
ten link co máš vložit tady na stránky je schovaný úplně dole, musíš rozkliknout to plus co tam bude a potom to vložíš tady mezi img čtvrtá ikona zleva.
Nebo mi to pošli mejlem ja to sem vložim kontakt mam v profilu.

Taky jsem dlouho zvažovala, zda chamíka koupit nebo ne. Nejprve mě taky vyděsilo, jak jsou náchylní. Pak jsem si ale koupila knihu a vše nastudovala. Myslím, že když se dodrží základní péče, tak by to mohl zvládnout i začátečník. Chce to ale každodenní péči. S tou přítulností je to různé. Prvního chamíka - samce jsem koupila když mu byly tři měsíce. Žere sice z ruky, ale o žádný jiný kontakt nestojí. Druhého - samičku jsem pořídila hrozně malinkou, tak 2 až 3 týdny. Nejprve jsem ji naučila žrát z ruky a pak jsem držela ruku před ní až na ni sama vylezla. Je ale náladová, někdy chce jít ven, pak zas třeba týden ne. Chce to hodně trpělivosti.

K té stěně z OSB to fakt nevím, to akvárko bude hodně těžké když ho napustíš a každopádně to budeš muset nějak vystužit a nejlépe ze spodu podepřít dalšími příkami aby se to uprostřed nezbortilo. Já mám něco podobného z lamina, ale to je o něco dražší než OSB a pevnost OSB jsem ještě nezkoušel. A co se týče té druhé časti, kde chceš terko tak tám bych problém neviděl.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru