Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak řešíte stmívání?

Hehe, to co sa objavilo v tvojej fajke pri pisani toho textu asi nebol tabak co? ;-) Ale nie, k veci. Ja pouzivam stmievanie a aj nocne osvetlenie uz velmi dlho, riesene to mam tak, ze ziarivky sa zhasnu prve a nasledne sa stahuje svetlo na ziarovkach. Po zhasnuti sa spusta modre mesacne svetlo.

Uz len atmosfera toho mesacneho svitu, ktora je v miestnosti je paradna. Perfektne sa pri tom pozoruju nocne hady, ktore sa pod nim aj radi zdrzuju, svetlo je samozrejme uplne jemne a slabe. Taktiez rastliny v terariach nan reaguju výborným rastom, hlavne trava, ktora dokaze za noc pri svetle vyrast ovela viacej ako bez neho. Ale toto vsetko som tu uz spominal davnejsie, len tomu nikto nejako nevenoval pozornost, tak snad teraz.

Stmievanie je vyhodne pre stresujuce hady, ja mam take A. mycterizans a ich spravanie na vecer a aj rano ma presvieca o tom, ze postupne zazinanie a stmievanie je dobra vec, taktiez aj nocny mesacny svit aj pre denne hady. Taketo svetlo mam aj v karantenach.

Niekto tu pisal o tom, ze sa taketo veci dlho nerobili a co vsetko sa odchovalo, ja zas hovorim, ze a co vsetko sa neodchovalo. Na tera burzach to vyzera ako na majstrovstvach galaxie v gutkach a boa, zvysok je v podstate import. Osobne si myslim, ze pokial sa bude stale len vsetko zlahcovat a nebudeme sa snazit co najvernejsie simulovat prirodzene prostredie, tak to ani s novo odchovanymi druhmi napredovat nebude. Moje Ahaetuly ma v tom len usvedcuju.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny