Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Anakondak - hnis na hlave??

Cau, mam takovej problem u anakondaka. Na hlave se mu na trech supinach vytvoril nejspis hnis nebo co to je. Uz to mel jednou zhruba na jare. Kdyz to mel na jare, tak kdyz sem se toho jednou dotkl, tak to jakoby prasklo a pokud si pamatuju, tak vytekla i naka tekutina. Tehdy sem oddelal vodu a mazal mu to betandinem a zlepsilo se to. Ale mel to na zadech, tak sem se tak moc nebal. Ted to ma na hlave a i nad horni celisti blizko nosnich direk. Mam zas udelat stejnej postup nebo neco jinyho?
Jinak podminky: teplota vzduchu stale mezi 28-32st. Moznost vyhrati na sutru asi kolem 35-37st zhruba. Vlhkost kolem 70% a teplota vody stale kolem 28st zhruba.
[http://i71.photobucket.com/albums/i129/Lachesis_CZ/ IMG_2683-1.jpg?t=1225482413]

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak predevcirem se svlikal a uz mu to zmizelo:) Takze jsem stastnej jak blecha:beer: Sice misto, kde…
Lachesis 03.12.2008 19:04
Lachesis
Ahoj Lachesis, můžeš mi prosím popsat, jak onemocnění začalo probíhat? Ve středu jsem objevila na tě… poslední
Luc 12.12.2008 19:59
Luc

Ahoj Lachesis, můžeš mi prosím popsat, jak onemocnění začalo probíhat? Ve středu jsem objevila na těle své asi 3.leté krajty královské divné místo. Takové trochu propadlé dovnitř, velké asi jako nehet malíčku. Dnes jakoby místo prasklo a vyteklo něco kluzkého a jedna šupina upadla. Nerada bych něco zanedbala. Podmínky chovu jsou standardní. Chovám pohromadě dva jedince, samička je v pořádku. Nemám bohužel možnost fotit. Díky předem za odpověď!

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru