Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Žijeme ještě v Čechách?!

Teda, držel jsem se hoooodně, po diskuzi s ouškama jsem nechtěl vířit vody a ejhle :)

TEdy můj názor na zlou věc ->

Jedině ježíšek, Santa mám rád jen ve Futuramě - Bad Santa - kdo zná, chápe :) Amerikanizace me silene stve, jenze na strane druhe, po zkusenosti se porad domnivam, ze neni snad svobodnejsi zeme! Muzeme si myslet leccos, ale fakt si to myslim. Uz to, ze se tam treba te prestenej Moore muze vysilat, ze :)

Ad Kuchyne - teda Knoxy, zklamals :) Mam na to uplne stejny pohled jak Krokodyl. V Mac jsem byl dohromady skoro 3 - jednou mi zavreli primo pred nosem (zval me ridic na stopu), po druhe v Rumunsku jsem sel utratit sve posledni lei - a nekoupil jsem nic, pac to bylo malo :) a naposledy, hmmm, kde to bylo? To je jedno, nejedl jsem tam :) Jen jednou jsem sel do Pizza Hutu - presvedcil ans kamos v Malajsii, ze maji super pizzy a vynikající chleba s cesnekem, no nechali jsme se presvedcit. NIKDY VICE! Chut jsem si spravil u poulicnihoprodavace nejakejma smazenejmaolihnema ci co :)

Pes - mam dva a pres to jsem ochutnal. Jedno z nejlepsich mas, co jsem jedl. myslim, ze to jsou predsudky, vsem se omlouvam. Pozor, psi na jidlo nejsou zadni mazli - mozna bohuzel, nevim, ale jsou krmeni stejne jak prasata.

Ad stanky - mam rad a VUBEC me nevadi :)

Ad ČR - Země koruny české alias Čechy :) Tady na MOravě m,ě za to skoro kamenují :)

VH

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny