Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Žijeme ještě v Čechách?!

Super diskuze :)) Přidám svoje, i když se to asi nebude líbit. Já znám pár amíků osobně, byl jsem tam jen jednou měsíc a půl, ale něco jsme projeli a nějakej názor jsem si udělal.
A musím se jich každopádně zastat. Je tam fakt strašná spousta lidí, kteří žádnej "american way of live" jak říkal Malpolon nežijí a naopak žijou šetrněji a s většími ohledy než 90% z nás (schválně přeháním). Jde o to, že jich je tam fakt hodně a pro nás jsou zajímavější ti zlý američané drancující naprosto vše ve svůj prospěch - kterejch tam hooodně velký množství, to uznávám. S tou nejsvobodnější zemí bych s VH souhlasil, ale přidal bych jen to, že to tak bylo spíš před Jirkou Křovím jr. Republikáni dle mýho vždycky nadělaj hrozný škody, ať už povolení těžby ropy kdekoliv to jde (např. Aljaška) nebo válčení taky kdekoliv to jde :))
Pro mě je jednou z nejsvobodnějších zemí Holandsko, ale nemusím mít pravdu, zas moc velkej přehled nemám.
Ohledně meka - jezdíme k veterináři do Prahy a času opravdu moc není (máme to 200km tam), takže jsme si občas při zpáteční cestě mekoše dali. No a protože jezdíme k vetovi často, stalo se, že jsme si meka dávali často :) nikomu bych nepřál cca po 2 měsících občasného obědu u MCd ty žaludeční potíže co jsem měl...teď jen když cejtím ten otřesnej smrad když jedeme kolem, tak chystám blicí pytlík. Jsem přesvědčenej, že dokud nebudu umírat hlady tak už tam nepůjdu. Ale chutnalo mi :-)
Jinak já říkám, že číňani jsou prasata, žerou všechno co dejchá a já jsem jen o něco málo horší než oni :-D (to je vtip, některý věci bych fakt nemohl).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny