Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Co kdo čtete???

Já se nechci nikoho dotknout, ale říct, že na knihu není čas je asi takové tvrzení jako že je Země placatá ;-) Kdo chce číst, čas si najde :-p
Zčásti máš pravdu, netvrdím, že nečtu, ale na "beletrii apod." opravdu nemám čas. Samozřejmě jsem prošel obdobím, kdy jsem toho přečetl dost, včetně zmiňovaných autorů. Doba mládí a dobrodružné literatury mne neminula (May, Verne, Scott, Foglar, Batlička, Štorch). K těm snad ještě neuvedených bych dodal G. Flaubert - Salambo, J. F. Cooper - Stopař, Poslední Mohykán a Emilio Salgari - Černý Korzár. Dnes jsem rád, že stíhám přečíst časopisy a odbornou literaturu. Je pravda, že když něco dočtu, tak se okamžitě sháním po nové knize, ale doby, kdy jsem ji přečetl za večer jsou dávno pryč. Z přečtených odborných knih mohu vřele doporučit:
The Venomous Snakes of the World, Boas and Pythons of the World by Mark O´Shea, Keeping and breeding of Australian Pythons edited by Mike Swan. Nyní doufám, že mi Ježíšek nadělí herpetologickou "beletrii" Adventures in Green Tree Python Country o mé vysněné Papui:))

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny