Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem potrava pro strašilky

1. Myslím, že vajíčka jim nevadí. Pokud to žerou, tak s tím asi nemají problém. Možná ty s tím budeš mít problém, až budeš mít doma muší invazi . Raději bych našla listy čisté, ale pokud opravdu nikde nejsou, krm tím dál (samozřejmě listy je nutné omývat, zvlášť v Praze)
2. Intervaly mezi svleky jsou různé. Mladé se svlékají častěji než starší. Myslím, že pokud jsou oravdu spokojené a přecpané, nevidím problém, aby se ti mladé svlékly za 14 dní.
3. Pokud máš jemný rozprašovač, nemělo by to moc vadit. Nadšená z toho strašilka nebude, ale neublíží jí to. Varování o topení v kapkách vody se týká maličkých strašilek (obvykle ještě před 1. Svlekem) – a to proto. Maličká strašilka je maličká, křehoučká a nemám moc síly. Takže když se jí dostane třeba zadeček do kapky vody, tak není schopná se z té kapky vymanit (nedokáže se odtrhnout od té blány, která kapku obaluje) a utopí se. Tvé strašilky jsou už dost silné na to, aby z kapky prostě vylezly. Spíš dávej pozor na velké louže a nebo aby ti nezalezli do vázy a neutopili se tam. Že pije uvidíš tak, že se daná kapka vody bude zmenšovat, strašilka bude pohybovat „držtičkou“ prostě pokud bude mít tvoje strašilka (3cm) zabořenou hlavu v kapce, prostě se netopí .
4. RITCHI: Ano, břečťan je jedovatý. Ovšem to strašilky netrápí a moc jim chutná. Jsou na něj odolné (zlatý déšť je taky jedovatý ).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny