Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lidi, třídíte odpad?

Zkoušel jsem to na třech místech a vždy to vedlo k nápravě - nikdy ne v Praze, to je fakt - UnL, Brno a naposledy na jedné malé vsi.
Tak to máš asi štěstí na úředníky co jsou na svých místech. Na úřadech jsme naposled řešili stížnost na sousedku která týrala svýho psa tím že ho nechala i několik dní zavřeným v prázdným bytě bez venčení, tudíž i bez žrádla a bez čerstvý vody. Pes tam celý ty dny vyl jak smyslů zbavenej. A to mi věř že jsem měl chuť to nějak řešit. Už jen proto, abych to nemusel v nemusel poslouchat a to zcela pomíjim ten fakt, že mi toho psa bylo líto. A víš co? Městská část s tím vůbec nic neudělala. Dopadlo to tak, že tahle paní se psa zbavila asi až na nátlak spolubydlících. Takže mi tady nevzprávěj o tom jak lze uspět se stížností na úřadech. Takovejch zkušeností mam víc a pokud bych měl chuť vysypu ti jich z rukávu nepočítaně. Nediv se proto,že jsem na řešení problémů pomocí různejch stížností rezignoval.
A není to o tom, na co máš čas - upřímně, čas nemám, práci dělám i doma, ale na třídění si čas najdu
Ty možná jo, ale já ne páč dělam i 20 hodin denně a jsem rád když ve tři ráno přijdu domu a v sedm vstávam do práce. Navíc není to o čase na třídění, ale o čase ztraceným nicneřešícíma stížnostma na úřadech. To ti ale jistě neuniklo pokud jsi pozorně četl co jsem napsal.
Navíc mám jiný starosti než řešit zrovna tohle." mě pobavila -> tak proč to tedy řešíš? Tedy alespoň tady?
Opět, jestli si vůbec četl moje příspěvky, tak jistě víš , že tu nic neřešim. Jen jsem napsal na dotaz zda třídim odpad jak to mam a proč tomu tak je. Snad nikdo nečeká že na anketu odpovědí jen ti uvědomělí co nemají problém běhat s odpadem kilometr a víc daleko. Pak už jsem reagoval na reakce na můj příspěvek, což je slušnost a abych objasnil svůj postoj. Takže nic neřešim.

Co chceš jako motivaci? Abys za to dostal nějaký obnos?
Ty jseš asi marťan nebo nerozumíš česky. Jasně jsem přece napsal, že motivací aby lidi třídili odpad mínim dostupnost kontajnerů. Vůbec nechápu co tu blálolíš o nějakém obnosu.
Já ti nevím, mě motivuje už jen to, že vím, že dělám něco pro Zem nebo jen pro své okolí.
Tak to jistě ani nejezdíš autem že?
Bojím se, že je to spíš o pohodlnosti, ale nevím.
Opět jseš vedle jak ta jedle. Taky jsem psal o tom , že pokud jsem měl v minulosti možnost třídit tak jsem třídil, teď jí nemám tak to nedělám.

Tím za sebe končím "debatu" o odpadech páč je to o ničem. Navíc já si to klidně přiznám, že jsou pro mně daleko důležitější věci než se stresovat tím, že netřídim odpad, ať už jsou důvody jakékoliv. Víš přece že se říká "Nobody´s perfect" ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny