Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lidi, třídíte odpad?

Marťan nejsem a spolčovat se s nima taky nebudu :)

Ad pes - od toho je městská policie... Já sám jsem vše vždycky řešil jediným e-mailem a jak píši, nebyl problém. Ten mail mi nezabral zdaleka tolik času, jak jedna odpověď tady. Asi to je tím, že jsem si nestěžoval, že jsem spal žádost.

Ad práce - 20 hodin denně? To je vo zdraví :) Vážně, nebudu tě tady trumfovat, kolik jak a proč dělám, ale věř, že pracuji a k tomu podnikám - to si myslím jako odpověď stačí a stejně si čas najdu. Pokud ne já, tak žena má rozmilá. NAvíc, třídění je otázka vyhození - co se týče vyhození, tak to odvezu stejně autem, protože je toho víc najednou - je blbost chodit s pytlíkem, na to fakt čas nemám.

Ad motivace - sorry, ale přítomnost kontajnerů jako motivaci moc nevidím. Teda, jistě, že hodně lidí si řekne, "Když už to tu je, tak proč ne...", ale já do téhle kategorie nepatřím.

Autem jezdím a důvody k tomu samozřejmě mám, jako každý, kdo s nim jezdí. Ale nesouvisí to z odpady a je to na úplně jinou diskuzi. POkud mohu, tak cestu autem omezím, stejně jako se snažím třídit odpad... Thats all.

Jak píšeš - nikdo není dokonalý ;-) Já třídím a třídit budu. Třidil jsem, i když jsem měl kontíky jen v práci - tak jsem vzal roztříděnej odpad do práce... Nevidím na tom nic tragického.
Krásný večer
VH

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny