Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Co říkáte na ceny boa????

Jestli si někdo myslí, že mám z poklesu cen nějakou radost,to tedy ne. Jen si říkám, že všechno zlé je k něčemu dobré. Nemám nic proti velkochovatelům, kteří začali s chovem ze zájmu a časem se vypracovali k velkému množství zvířat a třeba se jejich chovem i živí. Když se o ně dobře postarají a svým zvířatům rozumí, proč ne. Ti snad také současnou cenovou krizi ustojí.
Určitě ale odpadnou takoví, co jen investovali peníze do zvířat, ke kterým nemají žádný vztah, jen jim někdo poradil, že to právě frčí. Ti teď svoje chovy s lehkým srdcem prodají a škoda jich nebude / těch chovatelů /. Můžeme jen doufat, že svá zvířata třeba někde nevypustí.
A pro Arutha - proč hned rušit chovy, když nikdo nechce mladé? Stačí neodchovávat, ne? Držet si své miláčky můžu pro radost i jednotlivě nebo jde pářit jen jednou za dva, tři roky. A že i tak občas něco zbyde, s tím se musí počítat, taky už mám takových neprodaných zvířat doma plno. Některá už ani prodat nechci. Naštěstí jsou, třeba proti psům, terarijní zvířata finančně i časově pomerně nenáročná.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny