Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Co říkáte na ceny boa????

Ahoj.Tak co říkéte na ceny boa,jak letí dolů?
Imperátoři pod tisícovku,hodnýši jdou pod šest stovek,oranžoví HIB pod čtyři litry....,albíni okolo sedmi tisíc...a trh je nasycen a ceny půjdou ještě níž......
Kdysi jsem založil docela drahý a čistý chov BCI a nyní jsou jaksi v uvozovkách bezcenní,co se prodeje týče...
Chovám i peruánce ale netuším zda jejich cena také spadla,.....?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ano, ceny jdou dolu, ovsem myslim, ze u prokazatelne cistych BCI a hlavne BCC se ceny budou drzet na…
mat-fyz 17.11.2008 19:11
mat-fyz
Nezlob se, ale dovolím si nesouhlasit. Neznám Tvé zázemí, ale pokud nebydlíš s rodiči, vše si musíš…
Dávný host 18.11.2008 11:32
Dávný host
tak musíš, chtě nechtě i koníčka přepočítávat na peníze to je pravda vždy musíš přepočítat má dáti…
Hugo 18.11.2008 11:54
Hugo
Tak tohle je super příspěvěk, opravdu dobrý. Přesně si to vystihnul, je to prostě o tom, že každý ku… poslední
Schovatel 21.11.2008 14:49
Schovatel

Ano, ceny jdou dolu, ovsem myslim, ze u prokazatelne cistych BCI a hlavne BCC se ceny budou drzet na "urcite" linii, neboli tolerancii +,- Kdyz mluvim o cistych BCI, rozmnozeni v zajeti neni zas az tak jednoduche, jak by se mohlo na prvni pohled zdat. Nemluve o BCC-Surinam, Peru, Brazil, Venezuela, Trinidad, Kolumbie, pak je tu BC-amarali, longicauda, sabogae atd. ...... Proste ciste poddruhy !!!
Taky mam doma nejake nominaty, a i kdyz cena jde dolu, netrapi mne to. Obcas si zafilosofuju, ale to je vse. Taky bych rad prodal svoje odchovy se ziskem, kdyz uz k tomu dojde, ovsem je to muj konicek, takze to ostatni jde stranou.
POKUD SE KONICEK ZACINA PREPOCITAVAT NA PRACHY, PRESTAVA TO BYT KONICEK A PAK JE TO O NECEM JINEM.

Nezlob se, ale dovolím si nesouhlasit. Neznám Tvé zázemí, ale pokud nebydlíš s rodiči, vše si musíš hradit sám, na vše si vydělat a pokud máš navíc nějakou půjčku, či podobně, tak musíš, chtě nechtě i koníčka přepočítávat na peníze. Vždyť právě koníčka si můžeš dovolit v takovém rozsahu, který si můžeš zaplatit. Pokud nemáš jako koníčka např. běh. Ale i tam si musíš koupit alespoň běžecké boty.

tak musíš, chtě nechtě i koníčka přepočítávat na peníze

to je pravda vždy musíš přepočítat má dáti - dal a podle toho se rozhodnout co si můžeš dovolit. Většina koníčků jsou ale pouze výdaje přesto je lidé provozují. Málokdo si lyžováním vydělá na nové lyže a pobyt na horách. Teraristika patří mezi koníčky kde se člověku více či méně investice vrátí. Určitě je fajn když to bude "více" ;-)

Tak tohle je super příspěvěk, opravdu dobrý. Přesně si to vystihnul, je to prostě o tom, že každý kupuje po párech a pak chtěj odchov pro výdělek. Normální, ale všichni se tomu jako brání. Ty lyže si vystihnul, lámu se tu jako kráva, díky a ať se daří.:-D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru