Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Stavba terária pro agamu vousatou

Konečně jsem si přivezla skříňku ze který budu dělat terárium pro agamu vousatou a nemůžu vymyslet jak zasadit větrací mřížky, když nemám přímočarou pilku, ani nikoho kdo mi jí půjčí. Ty desky jsou hodně silné, růčně to vyřezat by bylo asi hodně pracné a nepřesné. Napadlo mi udělat tam řadu otvorů vrtačkou, hustě vedle sebe do obdélníku, místo té mřížky. Jeden obdélník otvorů z jedné strany dole, druhý obdélník otvorů na druhém boku nahoře a jednu nějakou větší mřížku by se mi snad podařilo vsadit do zad skříňky, protože tam je jenom tenký sololit. Myslíte si, že by to na odvětrávání stačilo? Nebo už jste někdo vyřešil podobný problém ještě jinak? Za každou radu děkuju.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Sice je to hezká cena za něco takového, ale nejsem si jistá, že bych pro ní měla ještě někdy nějaké…
Martina J. 19.11.2008 13:41
Martina J.
Ahoj tak pravda je že rozzíl v tom na "funkčnost" není vůbec žádnej, tak klidně můžeš ty díry vyrtat… nový
Mew 19.11.2008 20:36
Mew
:-D:-D:-D jj asi tak, delala sem to nedavno taky, az na to ze sem malem zapalila terko jak se zhavil… nový
bajunka 20.11.2008 17:26
bajunka
Mew + Bajunka. A co použít něco jako tohle? vykruzovaci Když vidím těch dir, tak mám husinu. Nemám… nový
halapremek 20.11.2008 18:29
halapremek
:-D brzo teda:-D ale to byla takova zmrsena drevoriska komunisticka ze by to ani to zubate kolecko n… nový
bajunka 20.11.2008 21:15
bajunka
No vidite - a nebylo by lepsi koupit za par korun tu pilu? :puff: nový
lucifer 21.11.2008 08:18
lucifer
Děkuji moc za všechny rady, Zvláště o tom vykružováku vážně uvažuju.Přece jen stovka místo pěti bude… nový
Martina J. 21.11.2008 20:18
Martina J.
zneuziju tohle vlakno lidicky, chci se zeptat jak je to s falesnou snuskou u agam vousatych? v kolik… poslední
bajunecka 21.11.2008 21:10
bajunecka

Sice je to hezká cena za něco takového, ale nejsem si jistá, že bych pro ní měla ještě někdy nějaké využití. Čím víc nad tím přemýšlím, tím menší vidím rozdíl v několika pořádných dírách úhledně vyvrtaných v estetických pravidelných rozestupech zvenku a překrytých tím jemným pletivem, a mezi koupenými větracími mřížkami.

Ahoj tak pravda je že rozzíl v tom na "funkčnost" není vůbec žádnej, tak klidně můžeš ty díry vyrtat. Jen můžu pradit jak na to i bez pilky "šukalky". Stačí vyvrtat řadu dírek po obvodu obkeslené mřížky a pak to jde vyklepnout a dopilovat rašplí na potřebný rozměr. Pozor jen na to že vrtat se musí o něco menší a radši víc rašplovat. Taky sem to tak řešil něž sem koupil pilku.

:-D:-D:-D jj asi tak, delala sem to nedavno taky, az na to ze sem malem zapalila terko jak se zhavil vrtak a malem me upadly ruky a mela sem toho plny oci, vlasy, postel a o koberci ani nemluvim, je to dobry zpusob, a pilka neni treba, pilnikem vse zarovnat a dilo je hotovo;-)hlvne zvolit vhodny vrtak....a ja to delal tak ze prva dirky6tkou, pak 8ckou pak 10tkou, ono to byla totiz blba drevotriska jo aty diry tam byly uz predtim ty svisle, ja vrtala ty kruhove, a tak dopadly moje packy:D
[http://img60.imageshack.us/img60/2309/03112008549yv 1.jpg]

Děkuji moc za všechny rady, Zvláště o tom vykružováku vážně uvažuju.Přece jen stovka místo pěti bude znát na výdajích. Jenom aby to na větrání stačilo. Dneska jsem učinila poslední zoufalý pokus si tu pilku vypůjčit a řekla jsem o tom tátovi aby mi jí půjčil od kamaráda. Táta se urazil, že je přece truhlář a takové věci zvládne sám. Jenom nějak zapomněl, že nemá vůbec žádné nářadí a už moc let v tom nepracuje :-(( Už si nedělám iluze, že to stihnu do Vánoc.

zneuziju tohle vlakno lidicky, chci se zeptat jak je to s falesnou snuskou u agam vousatych? v kolika mesicich to asi delaji a jak se zachovat, co delat atd. asi s tim vyhledavacem tady neumim nebo nvm ale nic mi to nenaslo...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru