Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Proč nežere??

Zdravím, mám problém s korálovkou mexickou (Lampropeltis mexicana greeri), nežrala mi 4 měsíce, vyzkoušela jsem snad všechno a nic, už mě nic nenapadá, co bych mohla udělat a navíc ubývá na váze, takže k věci:
Korálovka je stará 2 roky, váha v listopadu 113g, dnes, tedy v lednu 108g, vím, že to není až tak rapidní skok, ale začínám mít už obavy.
Naposledy žrala 26.9. a to jen osrstěné holátko, už v té době nejevila o myš zájem, takže jsem byla ráda aspoň za to holátko. Byla zvyklá na dospělé myši, jen co jsem hodila myš do terka, po pár sekundách ji měla a dobře lovila, nebyl žádný problém, až najednou si myši přestala úplně všímat.
Zkusila jsem i zvýšit teplotu, nezabralo, holátko mrtvé, živé v krabičče přes noc, nic, myš živá, mrtvá, mastomyš, taky nic.
Takže mě napadlo jediné a to zimovat, zimovala jsem od 1.12 do 1.1 při 12-15stupních, samozřejmě s přechodem zhasnutím světla atd...Nyní je 28.1, zkoušela jsem krmit a zase nic. Napadají mě už jen dvě věci, buď je pořád zimní období, nebo mám začít krmit násilně??Ale to se mi moc nezdá, když už perfektně žrala.
Tak mi prosím poraďte co dál:-/
Tady přikládám fotku, jak žrala ještě myšku

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny