Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto PES - - - ako ho vyliecit

takze mam na dedine psa ktory spadol (skor sa posmykol) pri behu do diery (boli na nej dosky ale asi tam bola n ejaka medzera) ktora sluzi na vodovod alebo nieco take je asi 40 cm hlboka a odvtedy kriva nikdy nevijde von z budy iba ak sa mu nasipe jedlo zvelolekar je od neho peknych 25 KM a nemam klietku na prevoz a inak by sa mi v aute mohol .....
neviete ako zistim co mu je uz asi mesiac kriva moze mat vyklbenu nohu natrhnuty sval alebo prasknutu kost (prava zadna labka) prosim poradte ak oho vyliecit neviem co stym urobit
ma 10 rokov. je krizeny jazvecik
vopred dakujem za odpovede
Tato debata nikam nevede, nejedná se navíc ani o tera problematiku, pokud někdo neví, jak zajistit psovi základní veterinární péči, tak touto diskuzí se asi nic nezmění, zřejmě byste měl oslovit spolky a fóra, které se zaobírají touto problematikou a psa nejlépe přenechat někomu, kdo si s tím poradí lépe (krokodýl)

Předmět Autor Datum
Ten pes evidentně potřebuje pomoc veterináře.25km k vetovi není zase tak velká vzdálenost.Na zadní s…
cejna 23.11.2008 13:58
cejna
Tak teda nevím..,:-/Co jsem z toho pochopil tak to že psa ani nemáš u sebe doma a že se ti o něho st…
Filip 23.11.2008 14:20
Filip
Dobrý den, Asi nemáte ke psovi žadný vztah no nevím zda každý majitel nechá psa měsíc kulhat.Nicmené…
Chimorin 23.11.2008 14:16
Chimorin
dalo by sa to MHD a kano tak vyborne a ja som vlasnte toho psa zdedil tak si nemyslite ze som ho tam…
SYLER 23.11.2008 14:25
SYLER
Hm...dobrá výmluva že jsi ho zdědil,tak že ho tam musíš mít...V dnešní době už dokonce existují i ps…
Filip 23.11.2008 14:31
Filip
Taky se mi moc nelíbí že je tam pes pořád sám, ale to je jiná věc. Když jsi to měsíc nevěděl, pak se…
Sharkie 23.11.2008 14:30
Sharkie
Nerad ruším Vaši ohnivou debatu, nemůžu se zbavit dojmu, že jde pouze o provokaci či nejapný žert. T…
maku 23.11.2008 14:38
maku
maku-snad budeš mít pravdu,horší by bylo kdy by to bylo myšleno vážně...]:(
Filip 23.11.2008 14:56
Filip
Taky nechápu, proč se takový dotaz objevil zrovna tady, na TERA poradně. Jakoby neexistovaly desítky… poslední
RITCHI 23.11.2008 16:54
RITCHI

Ten pes evidentně potřebuje pomoc veterináře.25km k vetovi není zase tak velká vzdálenost.Na zadní sedadla v autě dej nějakou starou deku a na ní můžeš snad psa bez obav položit.Nevím jakej máš k tomu psovi vztah, ale nechat ho bez odborné pomoci měsíc kulhat je docela síla.

Tak teda nevím..,:-/Co jsem z toho pochopil tak to že psa ani nemáš u sebe doma a že se ti o něho stará kamarát,jinak teda si nedokážu představit kříženýho jezevčíka kterej má 40kg,to byl kříženej s dogou nebo s čím..?!Jak radí cejna dat ho na zadní sedadlo a odvézt ho tam autem,snad není v dnešní době kdy má každej auto takovej problém zařídit odvoz,pokud ti teda na tom psovi ovšem záleží což už je druhá věc ...Nechat poraněného psa měsíc bez pomoci to mi připadá jako týrání zvířat a to že ho nemáš doma nebo kde ho vlastně máš tě teda moc neomlouvá,pak si nemáš takové zvíře pořizovat které potřebuje péči,aby se mě o psa staral kamarád a já ho jednou za měsíc navštívil to už je lepší se chodit dívat do zoo na šimpanzi,tod´ vše..

Dobrý den,
Asi nemáte ke psovi žadný vztah no nevím zda každý majitel nechá psa měsíc kulhat.Nicmené návštěva veterináře je důležitá!Poptejte se kamarádů,znamých zda by vás k veterináři nezavezli,také existuje MHD,a půjčit či koupit si náhubek také není težké.Myslím že především VAŠE lenivost.Pokud se zvířeti něco stane tak je mou povinností ho k veterináři dopravit!;-)

dalo by sa to MHD a kano tak vyborne a ja som vlasnte toho psa zdedil tak si nemyslite ze som ho tam len tka kuppil aby tma bol sam a raz za mesiac je az privela ked zanim chodim Jeho majitel zomrel a dom bol napisany na mna tka kvoli tomu je tto tak ako je kto nechape fkaty nech nepise picc.....
koncim tieito sproste dialogy mozno ho odnesiem este uvidim(mozno nie)

Taky se mi moc nelíbí že je tam pes pořád sám, ale to je jiná věc. Když jsi to měsíc nevěděl, pak se nedá nic dělat, ale tak jako tak to bude muset řešit veterinář. Když mu slušně zaplatíš, pak tam přijede. Když to nepůjde jinak, zkusila bych obejít vesnici a nabídnout peníze někomu s autem. Psa dát dozadu do kufru, celé to vyložit igelitem (např. starý koupelnový závěs...). Když budeš chtít, zvládneš to.

Zpět do poradny Nahoru