Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Už celý týden mám užovku a ona ta potvora nechce ve 4 měsících žrát holátko - co já nešťastná...

Upřímně se přiznám, že já jsem začala podmínky k hadíkovi zjišťovat taky v tu chvíli, kdy jsem ho donesla domů - on byl takové překvápko od rodičů, které jsem nečekala. Ale co se týče teraporadny, jakmile jsem sem vlezla, strávila jsem pár dnů pouze pročítáním starých vláken, nejprve čistě o korálovkách, pak o dalších tvorech... nejenže jsem se dobře pobavila, zjistila jsem všechno, co jsem potřebovala, ale navíc jsem tady nemusela otravovat zbytečnými dotazy. Vím, že když sem někdo vleze prvně, je zmatený, třeba neví, kde co hledat, některé třeba nebaví čtení tolik co mě... oni bohužel neznají reakce zdejších pravidelně přispívajících tak jako my. Netuší, že se při obyčejném jednoduchém dotazu spousta lidí rozčílí.
Možná by nějaký aktivista mohl sesbírat dohromady všechny vlákna z celé poradny, ke každému druhu zvlášť, rozdělit krmení, svlékání, podmínky chovu... pak to rozeslat všem ostatním a jakmile příjde takovýto dotaz, vloží první, kdo to uvidí, tu hromádku odkazů vláken, které už tohle řešily, a nemusí se k tomu dále nikdo vyjadřovat. To jsem to geniálně vymyslela, co? (Hehehe, dobrý vtip, já vím... až budu mít chvíli volna, tak se do toho pustím... :-D:-D:-D:-D:-D)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny